Επιστολή της FIBA στην ΑΕΚ για το αν μπορεί να διοργανώσει το Final 8

Επιστολή της FIBA στην ΑΕΚ για το αν μπορεί να διοργανώσει το Final 8

Η FIBA έστειλε επιστολή στην ΑΕΚ με την οποία τη ρωτάει αν δύνται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις; για τη διοργάνωση του Final 8 στην Αθήνα.

Από χθες το βράδυ είχαν γίνει γνωστές οι δεύτερες σκέψεις που γίνονται στη FIBA για τη διοργάνωση του Final 8 του Champions League στην Αθήνα λόγω των μέτρων που παίρνει η ελληνική κυβέρνηση για τον κορωνοϊό.

Θυμίζουμε πως από τη FIBA έχει γίνει γνωστό ότι υπάρχει επιθυμία για παρουσία συγκεκριμένου αριθμού θεατών στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, αλλά η Ελλάδα δε δείχνει διάθεση αυτή τη στιγμή να ανοίξει τις πόρτες των γηπέδων.

Ως εκ τούτου, η FIBA έστειλε σήμερα επιστολή στην ΑΕΚ, που θα είναι η διοργανώτρια αν γίνει στην Αθήνα

Η FIBA έστειλε επιστολή στην ΑΕΚ με την οποία τη ρωτάει αν δύναται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για τη διοργάνωση του Final 8 στο ΟΑΚΑ. Μεταξύ άλλων τη ρωτάει αν μπορεί να ανταποκριθεί στις αρχικές συμφωνίες, στην παρουσία του κόσμου, στα εισιτήρια κτλ.

Πλέον αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία της ΚΑΕ ΑΕΚ με την κυβέρνηση προκειμένου να δουν από τον σύλλογο αν θα υπάρξει διάθεση για άνοιγμα των θυρών, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο με την έξαρση των κρουσμάτων. Όπως δύσκολο μοιάζει και να γίνει η διοργάνωση στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως η FIBA έδωσε διορία μέχρι την Πέμπτη (17/9) για το αν η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση του Final 8.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ