Μπούργος – Ντιζόν 81-67

Μπούργος – Ντιζόν 81-67

Την πρόκριση για τον τελικό του Basketball Champions League πήρε η Μπούργος που κέρδισε άνετα τη Ντιζόν με 81-67 και περιμένει το αποτέλεσμα του Σαραγόσα-ΑΕΚ (21:30) για να μάθει τον αντίπαλο της.

Την πρόκριση για τον τελικό του Basketball Champions League πήρε η Μπούργος. Η ισπανική ομάδα κέρδισε τη Ντιζόν με 81-67 και αναμένει να μάθει με ποια εκ των Σαραγόσα ή ΑΕΚ θα βρεθεί αντιμέτωπη στον τελικό.

Με έναν εκπληκτικό σε απόδοση Μπενίτε η Μπούργος πέρασε το «εμπόδιο» της αντιπάλου της, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Ο Βραζιλιάνος τελείωσε το παιχνίδι με συνολικά 25 πόντους (5/7 τρίποντα) και με τη βοήθεια του Χόρτον (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ), η ισπανική ομάδα θα διεκδικήσει για πρώτη φορά τρόπαιο σε τελικό.

Το σύνολο του Ζοάν Πεναρόγια πήρε το προβάδισμα από νωρίς και το πρώτο δεκάλεπτο το οποίο και ολοκληρώθηκε με 23-13 υπέρ του. Η Ντιζόν, δεν μπόρεσε να βρει το «αντίδοτο» στο μαρκάρισμα των Μπενίτε και ΜακΦάντεν με την διαφορά να εκτοξεύεται στο τέλους του πρώτου ημιχρόνου στους 13 πόντους.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, παρόλο που η γαλλική ομάδα έκανε τα αδύνατα, δυνατά, για να φτάσει στην ολική ανατροπή, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στους επτά πόντους (55-48) στα μέσα της τρίτης περιόδου.

Ο Μπενίτε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού έκανε «ότι ήθελε», η Μπούργος πήρε τη πρόκριση και πλέον αναμένεται να μάθει αν θα έχει την Ένωση αντίπαλο στον τελικό ή θα δούμε ισπανικό «εμφύλιο» με την Σαραγόσα.

Τα δεκάλεπτα: 23-13, 43-30, 59-50, 81-67.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ