Παπαθεοδώρου : «Τελικός με Βέντσπιλς»

Παπαθεοδώρου : «Τελικός με Βέντσπιλς»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ στρέφει τώρα την προσοχή του στο παιχνίδι κόντρα στη Βέντσπιλς, το οποίο χαρακτήρισε τελικό.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα και τη νίκη του ΠΑΟΚ και δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Νεπτούνας:

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαμε πολλή ενέργεια από το ξεκίνημα και πετύχαμε μεγάλα και δύσκολα τρίποντα στην πρώτη περίοδο. Δώσαμε μάχη για να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και στα 40 λεπτά. Είμαστε χαρούμενοι και τώρα έχουμε ουσιαστικά τον τελικό με την Βέντσπιλς. Πρώτα όμως είναι το επόμενο μεγάλο ματς, αυτό με τον Παναθηναϊκό».

Για το ότι η Νεπτούνας δεν ήταν καλή δημιουργικά: «Ηταν κομβικό σημείο. Οι 40 από τους 80 πόντους τους είναι από ασίστ και έτσι είχαμε στόχο να περιορίσουμε την δημιουργία τους. Κάναμε αλλαγές στο πικ εν ρολ που θέλανε να δημιουργήσουν και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που τους περιορίσαμε στην δημιουργία».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο καλός εκτός έδρας, όσο στα ματς στην Πυλαία: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έγινε το τελευταίο τρίμηνο. Είναι ζητούμενο να έχουμε καλύτερη εικόνα εκτός έδρας. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που δεν μας άφησαν να έχουμε καλό πρόσωπο στα τελευταία τρία ματς.

Παίζαμε τις τελευταίες 45 μέρες τελικούς στην Ευρώπη και σε συνδυασμό με το δύσκολο ταξίδι της προηγούμενης εβδομάδας, είναι μια αιτία που δεν είχαμε την σταθερότητα. Αυτό γίνεται και στην Ευρωλίγκα, όπως με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Προσπαθούμε να βρούμε λύση. Γενικά έχουμε σταθερή πορεία και ειδικά στο γήπεδό μας που έχουμε μαχητικότητα».

Για τα δύο σερί ματς με Παναθηναϊκό και Βέντσπιλς: «Είναι δύσκολο… Η σημασία και το κίνητρο θα υπερκεράσει την κούραση για να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δύο ματς».

Για τον Γκος: «Εχει συνέπεια και σοβαρότητα. Έχει κάνει μεγάλη καριέρα ευρωπαϊκά. Ακόμη και στη μέτρια μέρα του, δεν εκθέτει την ομάδα. Η σοβαρότητά του βοηθά και τους νέους παίκτες για να χειρίζονται κούραση και αρνητική ψυχολογία. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας, μας έχει βοηθήσει πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ