Παπαθεοδώρου : «Νίκη για να κάνουμε σημαντικό βήμα πρόκρισης»

Παπαθεοδώρου : «Νίκη για να κάνουμε σημαντικό βήμα πρόκρισης»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως η Ένωση θέλει τη νίκη απέναντι στη Σολέ για να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε στο aekbc.gr για την αυριανή (15/12) εκτός έδρας αναμέτρηση με Σολέ, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου του BCL.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η Ένωση θέλει τη νίκη απέναντι στους Γάλλους για να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η επανέναρξη των υποχρεώσεών μας στην Ευρώπη, μας βρίσκει αντιμέτωπους με τη Σολέ. Όπως είχα πει και πριν από τον αγώνα του ΟΑΚΑ, η Σολέ είναι μια κλασική ομάδα που της αρέσει να παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό. Ξέρουμε, ότι αυτός ο αγώνας είναι ουσιαστικά το τελευταίο χαρτί για την αντίπαλό μας, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Παρόλο που δεν είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε, πρέπει να δείξουμε το κατάλληλο πρόσωπο στην αμυντική μας προσέγγιση. Να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να εκτελέσουμε με τον κατάλληλο τρόπο τις επιθέσεις μας, ώστε να κερδίσουμε το ματς και να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ