Σάκοτα : «Η μεγαλύτερη νίκη μας στην Ευρώπη»

Σάκοτα : «Η μεγαλύτερη νίκη μας στην Ευρώπη»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε οτι η ομάδα του άξιζε να περάσει στην επόμενη φάση και αναφέρθηκε στους στόχους της Ενωσης και στις τρεις διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ πήρε πρόκριση-θρίλερ στην επόμενη φάση του Champions League, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να τη χαρακτηρίζει ως τη μεγαλύτερη της Ενωσης στην Ευρώπη για τη φετινή σεζόν.

«Συγχαρητήρια για τη μεγαλύτερη νίκη μας ως τώρα στην Ευρώπη. Αξίζαμε να περάσουμε. Κάποια χρόνια πριν ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αν έπρεπε να διαλέξω μια ομάδα για να μην την έχω αντίπαλο, θα ήταν η Μπαϊρόιτ, γιατί είναι δύσκολο να ελέγξεις το ρυθμό απέναντί της. Βιαστήκαμε πολλές φορές στο πρώτο μέρος, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και μεγάλωσε η πίεση. Στο τέλος παίξαμε πολύ καλή άμυνα, αλλά δεν μπορούμε να παίζουμε 40 λεπτά αυτή την άμυνα.

Υπάρχουν κάποια απίστευτα στατιστικά. 33 ριμπάουντ η Μπαϊρόιτ στο πρώτο μέρος, τα 14 επιθετικά. Ξέραμε ότι σουτάρουν καλά και προσπαθήσαμε να το ελέγξουμε, αλλά έβαλαν πολλά καλάθια μέσα στο καλάθι με απλές συνεργασίες και δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κάναμε αλλαγές, πιέσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι και επιτέλους, μια φορά σταθήκαμε τυχεροί με τα άλλα σκορ. Μεγάλη η ευχαρίστηση που θα συνεχίσουμε».

Σχετικά με τους πιθανούς αντιπάλους τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που τερματίζουμε τρίτοι. Προφανώς είναι καλύτερα από τέταρτοι. Περιμένουμε ωραία ατμόσφαιρα στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια και μετά θα δούμε τον αντίπαλο. Είμαστε ζωντανοί σε τρεις διοργανώσεις. Πόσες πιθανότητες έχουμε θα το δούμε, αλλά δεν υποτιμώ το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ