Κομνηνός: «Να εδραιώσουμε το BCL ως μία από τις διοργανώσεις πρώτης βαθμίδας»

Κομνηνός: «Να εδραιώσουμε το BCL ως μία από τις διοργανώσεις πρώτης βαθμίδας»

Ο CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνός, μίλησε για τους στόχους που έχει θέση η διοργάνωση, τονίζοντας πως οι άνθρωποι της λίγκας θέλουν να την εδραιώσουν ως μία από τις κορυφαίες.

Ο Πατρίκ Κομνηνός βρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου του τελικού του Basketball Champions League, μιλώντας για τους στόχους που έχουν οι άνθρωποι της διοργάνωσης, με έναν από αυτούς να είναι η εδραίωση της ως μία από τις κορυφαίες.

Ακόμη αναφέρθηκε στο οικονομικό κομμάτι και τόνισε πως οι ομάδες θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τα χρηματικά έπαθλα ώστε να μπορέσουν να φτάνουν τους στόχους τους.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Πατρίκ Κομνηνός:

«Ήταν πάντα ένα πιο χαλαρό event αυτό. Πιο ανεπίσημο, μπορείτε άλλωστε να το δείτε και από το ντύσιμό μου. Είναι το αποκορύφωμα της σεζόν, που ξέραμε ότι θα είναι απαιτητική, καθώς μιλάμε για την διοργάνωση ενός διεθνούς τουρνουά με διαφορετικά πρωτόκολλα. Προσεγγίσαμε την σεζόν με καθαρό όραμα. για να γίνει μία από τις καλύτερές μας.

Είμαστε στη Νίζνι για το Final Eight αντί για ένα Final Four, λόγω περιορισμών στο καλεντάρι. Το τουρνουά είναι καλά οργανωμένο. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές, την ομάδα της Νίζνι. Έχουν κάνει τρομερές προσπάθειες και παρά την μεγάλη απογοήτευση της ομάδας, συνεχίζουν να τις κάνουν. Η επιθυμία και η αφοσίωσή τους σημαίνουν πολλά. Έχουμε ακόμα δύο ματς, όσα μηνύματα λαμβάνουμε από τις ομάδες είναι αισιόδοξα, κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα τουρνουά μας.

Κάνουμε μικρά βήματα. Το πρώτο μεγάλο ήταν μετά την τρίτη σεζόν. Είχαμε την αποδοχή των φιλάθλων για τις αρχές μας και το εύρος της διοργάνωσης. Μετά τον τρίτο χρόνο, βγήκαμε στην αγορά, ψάχνοντας επενδύσεις. Η διοργάνωση βασίζεται όχι απαραίτητα σε μία οικονομική πλευρά. Είμαστε ικανοποιημένοι με τα βήματά μας. Αν πάω στο μέλλον, το στοίχημα είναι να εδραιώσουμε το BCL ως μία από τις διοργανώσεις πρώτης βαθμίδας. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον ρόλο που έχει η λίγκα στην αναδιαμόρφωση του ευρωπαϊκού τοπίου.

Είναι μέρος της δουλειάς μας να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να εκτιμούμε. Θέλουμε οι ομάδες να συνεχίσουν να εξελίσσονται επίσης. Μπορούμε να πούμε πως τα χρηματικά έπαθλα θα παραμείνουν υποστηρικτικά και τακτικά για τις ομάδες μας και τα επόμενα χρόνια, ώστε όλοι να πετύχουμε τους στόχους μας.

Οι δυσκολίες είχαν να κάνουν με τον κορωνοϊό και τις απαγορεύσεις, όλα αυτά έφεραν έναν πιο σημαντικό οργανωτικό απολογισμό. Μην ξεχνάμε όμως πως στη Ρωσία τα ματς έχουν εδώ και καιρό θεατές. Το να τελειώσει η σεζόν μπροστά σε κοινό, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς.

Στο μέλλον, θα κοιτάξουν και ουδέτερα περιβάλλοντα για το φινάλε της σεζόν, ώστε να μην είμαστε εξαρτημένοι από την φιλοξενία των οικοδεσποτών. Έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο ωριμότητας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το άλμα προς αυτή την κατεύθυνση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ