Σάκοτα : «Απίστευτο το πως δεχτήκαμε τόσους πόντους από έναν παίκτη»

Σάκοτα : «Απίστευτο το πως δεχτήκαμε τόσους πόντους από έναν παίκτη»

Στους 30 πόντους του Ρέι στάθηκε ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 88-98 από τη Νίμπουρκ στο πρώτο ματς των «16» του Champions League. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Ντράγκαν Σάκοτα παραδέχθηκε ότι η Τσέχικη ομάδα έχει πλέον μεγάλο αβαντάζ για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ομάδα του δέχθηκε 30 πόντους μόνο από τον Ρέι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Σαλέ»:

«Συγχαρητήρια στη Νίμπουρκ, ήταν καλύτερη ομάδα σήμερα. Δεν ξέρω τον λόγο που προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο με αυτούς, ειδικά στο ξεκίνημα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε λίγο καλύτερα, είχαμε καλύτερες επιλογές. Δεν παίξαμε και όμως έξυπνα. Είναι απίστευτο το πώς δεχτήκαμε τόσους πόντους από έναν παίκτη. Έτσι είναι το παιχνίδι, κάποιες φορές επιλέγεις να παίξεις με λάθος τρόπο. Δεν ήταν έκπληξη για εμένα το παιχνίδι της Νίμπουρκ. Ίσως το σκοράρισμα.

Όλες αυτές τις μέρες ο κόσμος μιλούσε για τη Στρασμπούρ και το φάιναλ φορ, ξεχνώντας πως βγήκαμε τρίτοι στον όμιλο, δεν είχαμε πλεονέκτημα έδρας.

Ξέρω πως έχουμε καλή ομάδα. Υπάρχει μια διαφορά δέκα πόντων. Θα παίξουμε πιο έξυπνα. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει τεράστιο αβαντάζ για τη Νίμπουρκ. Η μόνη επιλογή που είχαμε ήταν να παίξουμε δίχως Μαυροειδή και Καββαδά. Είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά όχι γι αυτού του είδους παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ