Σάκοτα : «Να μπούμε στο παρκέ με αυτοπεποίθηση και να παλέψουμε»

Σάκοτα : «Να μπούμε στο παρκέ με αυτοπεποίθηση και να παλέψουμε»

Ο Ντράγκν Σάκοτα τόνισε πως η Νίμπουρκ παραμένει το φαβορί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και υπογράμμισε πως οι παίκτες του πρέπει να παίξουν με αυτοπεποίθηση και να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Η Νίμπουρκ παραμένει το φαβορί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος επισήμανε πως οι παίκτες των Κιτρινόμαυρων πρέπει να μπουν στο παρκέ με αυτοπεποίθηση και να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν στο πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής:

«Σ΄αυτό το διάστημα των δύο μηνών, που βρίσκομαι ξανά στον πάγκο της ΑΕΚ, μπορώ να πω ότι το μοναδικό λάθος ήταν η αντιμετώπιση και η στρατηγική μας απέναντι στη Νίμπουρκ.

Θέλω να πιστεύω, ότι μπορούμε ν’ αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να κάνουμε την ανατροπή στην υπόθεση πρόκριση. Η Νίμπουρκ είναι καλή ομάδα, το είδαμε όλοι στο ματς του ΟΑΚΑ. Ήταν εξ αρχής το φαβορί και παραμένει το φαβορί, μετά και το πλεονέκτημα των δέκα πόντων, που απέκτησε.

Ελπίζω να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε στην πρώτη αναμέτρηση, να μπούμε στο παρκέ με αυτοπεποίθηση και να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ