Λυκογιάννης – «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο»

Λυκογιάννης – «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο»

Στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης μετά την ήττα του από τη Νίμπουρκ στην Πυλαία.

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως χρειαζόταν περισσότερο «καθαρό» μυαλό στο πρώτο ημίχρονο ενώ στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ομάδα του στο δεύτερο, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Νίμπουργκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λυκογιάννης:

Για το πως στήθηκε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο: «Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου ‘καθαρό’ μυαλό, παρασυρθήκαμε σε ένα ρυθμό ο οποίος βόλευε τον αντίπαλο ξεκάθαρα, βρήκε πολλά ξεμαρκάριστα σουτ, είχαν πολύ μεγάλα ποσοστά ευστοχίας σήμερα στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε ένα πρώτο come back και περάσαμε μπροστά, εκεί δεχτήκαμε κάποια σουτ, για τα οποία δεν μπορώ να κακολογήσω την άμυνα της ομάδας μου, μαρκαρισμένο σουτ στη λήξη του χρόνου και από την γωνία με ταμπλό.

Ήταν η ημέρα σήμερα που ο Θεός είχε αποφασίσει το παιχνίδι να το κερδίσει η Νίμπουρκ. Βρήκαμε λύση στο τέταρτο δεκάλεπτο με το ψηλό σχήμα και τις αλλαγές σε όλα τα σκριν, το υποστηρίξαμε πολύ καλά αυτό, πιάσαμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο, περάσαμε ένα πόντο μπροστά και όλοι είδαμε τι έγινε στο τέλος, μπήκε ένα σουτ, όπου ακόμα και εκεί κάναμε ντιφλέξιον, χάσαμε την μπάλα και κατέληξε σε έναν παίκτη, ο οποίος την πέταξε και μπήκε μέσα.

Μόνο μπράβο έχω να πω στα παιδιά, δυστυχώς δεν ήρθε η νίκη, δυστυχώς έχουμε πολύ μεγάλη κόπωση, δυστυχώς χάνουμε έναν ακόμα παίκτη, γιατί ο Κάρτερ έβγαλε τον ώμο του, σίγουρα είναι εκτός από το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά η ζωή συνεχίζεται και είμαστε εδώ για να παλέψουμε».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται «μπαταρίες»: «Η ομάδα αυτή τη στιγμή παίζει χωρίς τρείς παίκτες, δηλαδή δεν μπορεί να υποστηρίξει το παιχνίδι χωρίς το Λοβ, τον Καμπερίδη, έχασε και τον Κάρτερ, νομίζω είναι πολύ κατανοητό από όλους».

Για το ποια μπορεί να είναι η ψυχολογία τώρα στην ομάδα: «Η ψυχολογία σίγουρα τώρα είναι άσχημη, γιατί πραγματικά σήμερα κάναμε μια ‘τιτάνια’ προσπάθεια, δηλαδή ‘γυρίσαμε’ ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν δέκα πόντους λιγότερο από δύο λεπτά περάσαμε και ένα, πόντο μπροστά και χάνουμε με αυτόν τον τρόπο. Σίγουρα, δεν μπορεί να είναι καλή η ψυχολογία, η ψυχολογία είναι κακή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ