ΑΕΚ – Τα συχνά μπρα ντε φερ Δέδα – Ανγκόλα

ΑΕΚ – Τα συχνά μπρα ντε φερ Δέδα – Ανγκόλα

Στέφανος Δέδας και Μπράιαν Ανγκόλα έχουν απασχολήσει πρόσφατα με τις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις, κάτι που στην ΑΕΚ ελπίζουν πως δεν θα ξανασυμβεί για το καλό όλων.

Όλα τα είχε η ΑΕΚ, η κόντρα ανάμεσα στον προπονητή και τον καλύτερό της παίκτη έλειπε. Ένα γεγονός που συνέβη για πρώτη φορά στις 22 Δεκεμβρίου και επαναλήφθηκε στον χθεσινό (26/12) προημιτελικό με το Περιστέρι, ήρθε για φανερώσει έναν είδους εκνευρισμό στις τάξεις του συλλόγου, ο οποίος καλό θα ήταν να μειωθεί και να επέλθει εκ νέου η ηρεμία, σε μία χρονιά που τα οικονομικά προβλήματα διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς πρότερο παράδειγμα, ο αγώνας με την Τρεβίζο για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League «έκρυβε» το σφοδρό επεισόδιο του Στέφανου Δέδα με τον Μπράιαν Ανγκόλα κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορούσε να ακούει τον παίκτη του να μιλά συνεχώς και έτσι του είπε απλά και κοφτά «σκάσε». «Λέμε να παίξουμε όπως θέλω εγώ. Μετά ο κύριος Ανγκόλα λέει ‘γ@@@ το, ας παίξουμε το δικό μας στυλ’. Δεν είναι έτσι, ακούστε με. Όταν παίρνεις την μπάλα δεν τρέχουμε τα plays μας», ήταν τα λόγια του 39χρονου προπονητή, χωρίς ωστόσο να επηρεαστεί η συνέχεια στον αγώνα του Κολομβιανού γκαρντ.

Και ενώ οι περισσότεροι θεωρούσαν πως επρόκειτο για μία κακιά στιγμή, ήρθε το νοκ-άουτ παιχνίδι με το Περιστέρι για το κύπελλο. Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με μόλις οχτώ παίκτες στη διάθεσή της, αλλά αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και πήρε την πρόκριση για το Final 4, έχοντας για κορυφαίο τον Ανγκόλα με 31 πόντους. Δεν έλειψαν όμως και πάλι οι εντάσεις, με τον Στέφανο Δέδα να επανέρχεται κατά του παίκτη του και να του λέει τα εξής σε ένα τάιμ άουτ νωρίς στην αναμέτρηση: «Αν θες να έχεις μεγάλη καριέρα στο μπάσκετ και να βγάλεις χρήματα, θα κάνεις αυτό που σου λέω».

Οι δύο άνδρες καλούνται να συνεχίσουν να συνεργάζονται στο περιβάλλον της ΑΕΚ, έστω και αν κάποια δημοσιεύματα θέλουν τον Δέδα να επιστρέφει στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Χολόν. Η Ένωση πλέον κυνηγά την κατάκτηση του κυπέλλου και μία καλή θέση στο πρωτάθλημα, καθώς η Ευρώπη τελείωσε νωρίς με τον αποκλεισμό από την πρώτη φάση του BCL.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ