Ο ΠΑΟΚ με Ιγκοκέα στο Champions League – Μόλις ένα ματς στη Euroleague

Ο ΠΑΟΚ με Ιγκοκέα στο Champions League – Μόλις ένα ματς στη Euroleague

Την Ιγκοκέα υποδέχεται ο ΠΑΟΚ στις 19:30 για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League - Μόλις μία αναμέτρηση, από τις αρχικά προγραμματισμένες τέσσερις, θα γίνει στη Euroleague

Το μπασκετικό πρόγραμμα της σημερινής (29/12) ημέρας είναι αρκετά κουτσουρεμένο. Και αυτό καθώς αρχικά ήταν να γίνουν τέσσερις αγώνες για τη 18η αγωνιστική της Euroleague. Ωστόσο, οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ και Αρμάνι Μιλάνο- Άλμπα αναβλήθηκαν εξαιτίας του κορωνοϊού. Μόνο ο αγώνας μεταξύ της Μονακό και της Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα διεξαχθεί στις 20:00.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο play-in τουρνουά του Basketball Champions League, χάρη στη νίκη της Γαλατάσαραϊ επί της Νίμπουρκ, και θέλει να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο τη φάση των ομίλων, απόψε στις 19:30 κόντρα στην Ιγκοκέα στη Θεσσαλονίκη. Μία εβδομάδα αργότερα από το προγραμματισμένο γίνεται αυτή η αναμέτρηση, εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Δράση υπάρχει και στην Α1 γυναικών μπάσκετ με την 8η αγωνιστική στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος για το 2021. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού, ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ελευθερία Μοσχάτου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στην Α1 γυναικών:

14:00 Νίκη Λευκάδας – Εσπερίδες Καλλιθέας

14:00 Ελευθερία Μοσχάτου – Ολυμπιακός

14:00ΟΑ Χανίων-Δάφνη Αγίου Δημητρίου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ