Για το βήμα πρόκρισης κόντρα στη Βόννη η ΑΕΚ

Για το βήμα πρόκρισης κόντρα στη Βόννη η ΑΕΚ

Με... φόρα από τη νίκη στο Περιστέρι, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βόννη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League.

Τετραπλή ισοβαθμία έχει προκύψει στον 2ο όμιλο του Basketball Champions League, στον οποίο μετέχει η ΑΕΚ. Μετά από δύο αγωνιστικές, με την Ένωση ν’ αναζητά τη δεύτερη νίκη της, υποδεχόμενη την Τέλεκομ Βόννης (25/10) στις 19:30, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Η «Βασίλισσα», όπως και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες του 2ου ομίλου, έχουν ρεκόρ 1-1. Η ομάδα του Καντζούρη προέρχεται από νίκη, 84-80, στην έδρα του Περιστερίου, για την 3η αγωνιστική της Basket League και παραμένει αήττητη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην Ευρώπη, η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την Ιταλία (73-84) απέναντι στη Ρέτζιο Εμίλια για την 2η αγωνιστική, ενώ στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 91-88, στην Τουρκία, από την Πινάρ Καρσίγιακα. Η Ένωση δηλαδή μετρά αντίστροφα για την ευρωπαϊκή εντός έδρας πρεμιέρα της φέτος απέναντι στην ισχυρή στην Bundesliga, Τέλεκο Βόννης.

Διαβάστε επίσης: Ο Λιβάι δε σταματά να… δικαιώνει τον Αλμέιδα

Η αντίπαλος της Ένωσης την Τρίτη (25/10), στον αντίποδα είχε ξεκινήσει με εντός έδρας ήττα (84-88) από τη Ρέτζιο Εμίλια, για να επικρατήσει εν συνεχεία με 83-71 στην έδρα της κόντρα στην Πινάρ Καρσίγιακα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, στον 2ο όμιλο του Basketball Champions League, στον οποίο μετέχει η ΑΕΚ έχει ως εξής:

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου

AEK-Τέλεκομ Βόννης (Γερμανία) 19:30

Πινάρ Καρσίγιακα (Τουρκία)-Ρέτζιο Εμίλια (Ιταλία)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πινάρ Καρσίγιακα 1-1 3

ΑΕΚ 1-1 3

Ρέτζιο Εμίλια 1-1 3

Τέλεκομ Βόννης 1-1 3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ