ΠΑΟΚ: Επίσημη διαμαρτυρία σε BCL, πρόβλημα με Ρένφρο

ΠΑΟΚ: Επίσημη διαμαρτυρία σε BCL, πρόβλημα με Ρένφρο

Επίσημη μορφή πήρε η διαμαρτυρία του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του αγώνα με τη Μάλαγα.

Με επίσημο τρόπο εκφράστηκε σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League για τη διαιτησία που είχε ο «Δικέφαλος» στο τελευταίο, εντός έδρας, παιχνίδι που έδωσε, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του BCL, με αντίπαλο τη Μάλαγα.

Οι «ασπρόμαυροι», όπως γνωστοποίησαν, έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στη διοργάνωση, η οποία «Συνοδεύεται από το βίντεο με τις -περίπου 30- επίμαχες φάσεις του αγώνα, που αποτυπώνουν τη δίκαιη διαμαρτυρία του ΠΑΟΚ για την απαράδεκτη αντιμετώπιση που υπήρχε από τους διαιτητές».

Διαβάστε επίσης: Οι φωνές του Μίτσελ, το «δώστε την μπάλα στον Φορτούνη», το ντουμπλάρισμα και η επίδειξη του Μαρσέλο

Οι Θεσσαλονικείς, σε αγωνιστικό επίπεδο, προετοιμάζονται για την καθοριστικής σημασίας ευρωπαϊκή αναμέτρηση που έχουν να δώσουν, στη Γαλλία, κόντρα στην Ντιζόν (20/12). Μάχη για την οποία αμφίβολη είναι η παρουσία, λόγω ίωσης, του Νέιτ Ρένφρο. Ο Αμερικανός σέντερ δε συμμετείχε στο διπλό πρόγραμμα προπόνησης που έκανε σήμερα η ομάδα και αναμένεται να μην ταξιδέψει την Κυριακή (18/12), στην Αθήνα, για το All Star Game.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ «αποχαιρέτησε», ακόμη, τον Ζήση Σαρικόπουλο, γνωστοποιώντας επίσημα πως ο έμπειρος σέντερ δεν αποτελεί από σήμερα μέλος του ρόστερ της «Δικεφάλου», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Ζήσης Σαρικόπουλος ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για την συμμετοχή στη φετινή προσπάθεια της ομάδας και την υποδειγματική συμπεριφορά του και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ