Λυκογιάννης: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για τόσο σκληρό παιχνίδι»

Λυκογιάννης: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για τόσο σκληρό παιχνίδι»

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του BCL, ο Άρης Λυκογιάννης ανέφερε πως οι παίκτες του έμειναν από δυνάμεις και δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 82-63 από τη Ρίτας Βίλνιους στη Λιθουανία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Basketball Champions League.

Ο προπονητής του «δικεφάλου», Άρης Λυκογιάννης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε πως παρά το καλό πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του δεν άντεξαν στην επιθετική άμυνα των γηπεδούχων και έμειναν από δυνάμεις, με την ήττα να είναι αναμενόμενη.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλμέιδα «έσπασε» την κατάρα: Ο Χιμένεθ, ο Ουζουνίδης και… οι άλλοι

Όσα είπε ο Λυκογιάννης:

«Ήταν ένα παιχνίδι με το νόμισμα να έχει δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε στο πλάνο μας, ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεσή μας. Στο δεύτερο άλλαξαν όλα και η άμυνά της Ρίτας ήταν πολύ επιθετική, στο όριο του φάουλ ή και πάνω από αυτό.

Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό το σκληρό παιχνίδι και αυτό το επίπεδο. Αλλά, αν θες να πας στους «16» έτσι πρέπει να παίξεις. Μείναμε από δυνάμεις και ήταν φυσιολογικό το αποτέλεσμα.

Η προσέγγιση της Ρίτας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που είχαμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε κάποια τρίποντα, το κοινό μπήκε στο παιχνίδι, πήραν ψυχολογία και έτσι ελέγξαν τον ρυθμό και πήραν τη νίκη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ