Καντζούρης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά κόντρα στη Μάλαγα» (Pics)

Καντζούρης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά κόντρα στη Μάλαγα» (Pics)

O Ηλίας Καντζούρης χαρακτήρισε τη Μάλαγα ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του BCL και τόνισε ότι για να έχει ελπίδες η ΑΕΚ σε αυτό το ματς θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και στα σαράντα λεπτά.

Από το βράδυ της Τρίτης η ΑΕΚ βρίσκεται στη Μάλαγα όπου αύριο (25/1, 21:30) θα αντιμετωπίσει την ισπανική ομάδα στην πρεμιέρα της φάσης των «16» του BCL.

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για το συγκεκριμένο ματς και μεταξύ άλλων τόνισε ότι για να έχει ελπίδες η Ένωση σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και στα σαράντα λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Τα βρήκε με τον Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός – Συμφωνία για 3,5 χρόνια

Όσα είπε ο Καντζούρης:

«Αντικειμενικά αντιμετωπίζουμε ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, και μάλιστα στην έδρα του. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ήρθαμε, όμως, εδώ (στη Μάλαγα) για να παλέψουμε. Για να παίξουμε το μπάσκετ, που ξέρουμε.

Να δείξουμε για άλλη μία φορά στην Ευρώπη, ότι είμαστε μία καλή ομάδα, με προσωπικότητα, κι ότι μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά. Προφανώς, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνά μας. Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, θα πρέπει να δείξουμε το ομαδικό πνεύμα που απαιτείται ειδικά σε τέτοιους αγώνες, ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ