Τα βρήκε με τον Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός – Συμφωνία για 3,5 χρόνια

Τα βρήκε με τον Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός – Συμφωνία για 3,5 χρόνια

Μέχρι το καλοκαίρι του 2026 συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό ο Ντανιέλ Μαντσίνι - Απομένει το deal των ομάδων για να ντυθεί στα πράσινα ο Αργεντινός.

Τα πράσινα του Παναθηναϊκού ως το καλοκαίρι του 2026 συμφώνησε να φορά ο Ντανιέλ Μαντσίνι σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr! Ο Αργεντινός winger τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του Κυπελλούχου Ελλάδας και επί της ουσίας περιμένει πλέον το «τριφύλλι» να τα βρει και με τον Άρη για να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Σημαντικό ρόλο στην ιστορία έπαιξε η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή που επιθυμούσε διακαώς να πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, παρά το ενδιαφέρον ομάδων και από το εξωτερικό. Κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμβεί, αφού φαίνεται πως είναι θέμα ωρών το οριστικό deal μεταξύ των δύο ομάδων με ένα ποσό λίγο πάνω από τα δύο εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Γουόκαπ: Αποκάλυψη για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (pics)

Ο 26χρονος άσος φοράει από το 2019 τη φανέλα του Άρη και σε 122 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει στο ενεργητικό του 14 γκολ με 18 ασίστ. Με την προσθήκη του Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός ενισχύεται σημαντικά στα άκρα της επίθεσής του από τα οποία λόγω του τραυματισμού του Αϊτόρ και της κακής απόδοσης του Βέρμπιτς, δεν έχει πάρει όσα θα προσδοκούσε το τελευταίο διάστημα.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί πως εφόσον ολοκληρωθεί θα πρόκειται για από τις μεγαλύτερες μεταγραφές μεταξύ ελληνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια. Αν δεν πέσουν βέβαια οι υπογραφές, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ