Μούρθια : «Απρόβλεπτος ο Ρόχας, είναι η ψυχή της ομάδας» δήλωσε ο Μπενίτε

Μούρθια : «Απρόβλεπτος ο Ρόχας, είναι η ψυχή της ομάδας» δήλωσε ο Μπενίτε

Στην Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-4 του Champions League, ο Βίτορ Μπενίτε δεν είπε πολλά λόγια, αλλά στάθηκε στον Ρόχας, μιλώντας με τον καλύτερο τρόπο για τον συμπαίκτη του.

Οι αρχηγοί των ομάδων, μίλησαν στη Συνέντευξη Τύπου του Final-4 εκφράζοντας τα συναισθήματά τους για τη συμμετοχή των ομάδων τους, ενώ κράτησαν χαμηλούς τόνους ενόψει των αγώνων.

Από πλευράς Μούρθια, της αντιπάλου της ΑΕΚ στον αυριανό (4/5 21:30) ημιτελικό δεν μίλησε για τα παιχνίδια, αλλά στάθηκε στον συμπαίκτη του Ρόχας, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον πιο απρόβλεπτο και ανταγωνιστικό παίκτη της ομάδας.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Ο Ρόχας είναι σκληρός παίκτης και η ψυχή της ομάδας. Μας βγάζει τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα κάνει. Ειναι πολύ ανταγωνιστικός και κανείς δεν ξέρει πώς θα εμφανιστεί, ούτε καν εγώ».

Όσον αφορά τους αρχηγούς των Λούντβισμπουργκ και Μονακό, αυτοί επέλεξαν να κάνουν μια αναδρομή στην πορεία των ομάδων τους μέχρι το Final-4 της Αθήνας.

Ντέιβιντ ΜαΚρέι (Λούντβισμπουργκ)

«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι για εμάς, αφού ξεκινήσαμε από τους προκριματικούς. Νομίζω οτι αυτό μας βοήθησε να γίνουμε ομάδα πιο γρήγορα και από τότε ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Η περσινή αποτυχία μας βοήθησε. Θυμάμαι πως όταν χάσαμε από την Μπαϊρόιτ στην φάση των 8 στο γήπεδό μας είπα στους συμπαίκτες μου ότι μπορούμε να κερδίσουμε, επειδή μάθαμε από την περσινή εμπειρία μας. Προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα. Ξέρουμε ότι έχουμε βάθος σαν ομάδα και παίζουμε πάντα σκληρά και τα δίνουμε όλα. Κουραζόμαστε πολύ, αλλά αυτή είναι η φιλοσοφία μας».

 Αμάρα Σι (Μονακό)

«Πέρυσι αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό και ήμασταν πικραμένοι για αυτό. Φέτος ο στόχος είναι να πάμε τουλάχιστον στον Τελικό. Πρέπει όμως πρώτα να παίξουμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα όπως η Λούντβισμπουργκ, που παίζει σκληρή άμυνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι όμως για αυτό και ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι».

Για τους γκαρντ της ομάδας, όπως ο Κούπερ: «Πέρυσι αναδείχθηκε MVP στην λίγκα, αλλά δέχθηκε να έρχεται από τον πάγκο σε εμάς και να προσφέρει στην άμυνα. Σημαίνει πολλά για εμάς αυτό που έκανε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ