Τακιανός: «Οι παίκτες μου είχαν εκπληκτική συγκέντρωση και προσπάθησαν πολύ»

Τακιανός: «Οι παίκτες μου είχαν εκπληκτική συγκέντρωση και προσπάθησαν πολύ»

Έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Φώτης Τακιανός μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γαλατασαράι.

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Φώτης Τακιανός από την εμφάνιση και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία.

Διαβάστε επίσης: Η μισή ώρα του Ντανιέλ Ποντένσε και η αναζήτηση του έξτρα παίκτη…

Όσα είπε ο Τακιανός:

«Ξέραμε τι ομάδα αντιμετωπίζαμε και μάλιστα εκτός έδρας, κάτι που αυξάνει άμεσα τη δυσκολία του αγώνα. Μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν κυρίαρχοι και ελέγξαμε το παιχνίδι και στα 40 λεπτά. Με αρχή από την άμυνα μας.

Ήταν ζωτικό που ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να εκτελέσει από δεύτερες επιθέσεις. Με την αμυντική μας τακτική, προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον αντίπαλο από τις καλές του θέσεις.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε έτσι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί είχαν εκπληκτική συγκέντρωση και προσπάθησαν πολύ. Έβαλαν την ψυχή τους στο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Άντριου Χάρισον είπε: 

«Παίξαμε καλά, μπήκαμε πολύ ζεστοί, σουτάραμε καλά και παίξαμε σκληρή άμυνα. Γνωρίζαμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, αλλά ο προπονητής μας, μάς προετοιμάσαμε.

Δείξαμε τι έχουμε, από τι είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Έχουμε ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι μπροστά μας το Σάββατο (σ.σ. με το Περιστέρι) και θα επικεντρωθούμε σε αυτό από αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ