Πλάθα: «Προετοιμαστήκαμε σωστά και ήμασταν ταπεινοί στο παιχνίδι μας»

Πλάθα: «Προετοιμαστήκαμε σωστά και ήμασταν ταπεινοί στο παιχνίδι μας»

Ο Ζοάν Πλάθα ανέλυσε τη νίκη της ΑΕΚ Betsson επί της Στσέτσιν, αλλά τόνισε πως ακόμη δεν έχει πετύχει τίποτα η ομάδα του παρά το 3Χ3.

Η ΑΕΚ Betsson πήρε σημαντική νίκη με 86-77 στην Πολωνία επί της Στσέτσιν και ο Ζοάν Πλάθα μίλησε για το παιχνίδι και την κατάσταση στον όμιλο.

Διαβάστε επίσης: Τέλος από το Μετροπόλιταν με βόμβες ο Ολυμπιακός – «Έπαιξε πολύ βρώμικο παιχνίδι»

Όσα είπε ο Πλάθα στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Όπως είπε ο Τσέισον (σ.σ. Ραντλ), έχουμε σεβασμό για αυτή την ομάδα, ξέρουμε την ιστορία της. Έβαλε προβλήματα στους αντιπάλους μας. Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι προετοιμαστήκαμε σωστά και ήμασταν ταπεινοί στο παιχνίδι μας. Έχουν καλούς σουτέρ. Έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως πήραμε τα ριμπάουντ και στο τέλος φτάσαμε στη νίκη».

Για τη διαφορά των 9 πόντων: «Η διαφορά ήταν σημαντική για εμάς και σε μια τέτοια σεζόν θέλεις να είσαι πεινασμένος ανεξάρτητα από το σκορ. Οι παίκτες έκαναν θυσίες στο παρκέ για να έρθει η νίκη. Θα δούμε για το επόμενο βήμα στη συνέχεια της σεζόν».

Για το ροτέισιον της ομάδας: «Ο Κουζμίνσκας έπαιξε λιγότερο, ο Τζάστιν έπαιξε περισσότερο και κάποιοι αναπληρωματικοί. Στην ομάδα που είμαι θα παίζουν όσοι κατανοούν το παιχνίδι καλά, που δίνουν το καλύτερο εκείνη τη στιγμή. Κάποιες στιγμές θα ξεκουράζεται ο ΜάκΛεμορ, ο Ραντλ. Είναι μέρος της ομάδας και κάποια μέρα θα βγει ένας παίκτης μπροστά. Και στην άμυνα ισχύει το ίδιο».

Για το 3-0 στο ξεκίνημα της σεζόν στο BCL: «Δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε κερδίσει κάτι και μετά να χαλαρώσουμε. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν είχαμε καλά ποσοστά στις βολές, κάναμε λάθη, δεν είχαμε πολλές ασίστ και αυτό δείχνει ότι πρέπει να βελτιωθούμε».

Από πλευράς παικτών ο Ραντλ είπε:

Για το ματς: «Παίξαμε κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα. Πήραμε δύσκολη νίκη. Ήμασταν επιθετικοί και αποτελεσματικοί. Όλοι οι παίκτες, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ».

Για το αν ο ίδιος νιώθει ηγέτης της ΑΕΚ: «Είμαι ένας από τους ηγέτες. Έχουμε παίκτες με εμπειρία και όλοι μπορούν να βγουν μπροστά. Οι παίκτες καθοδηγούν το παιχνίδι και αυτό είναι που κάνουμε και εμείς στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ