Σπανούλης: «Μέλος της γραμματείας μου είπε ‘άντε γ@@@@’» – Κάνει καταγγελία στη FIBA το Περιστέρι!

Σπανούλης: «Μέλος της γραμματείας μου είπε ‘άντε γ@@@@’» – Κάνει καταγγελία στη FIBA το Περιστέρι!

Μια απίθανη καταγγελία έκανε ο Βασίλης Σπανούλης, που ανέφερε πως άνθρωπος από την γραμματεία στο παιχνίδι με τη Σομπατέλι τον έβρισε.

Το Περιστέρι επιβλήθηκε της Σομπατέλι για το Basketball Champions League, με τον Βασίλη Σπανούλη να αποβάλλεται για διαμαρτυρία προς τους διαιτητές.

Μετά το παιχνίδι, ο Έλληνας τεχνικός προχώρησε σε μια τρομερή καταγγελία τονίζοντας πως άνθρωπος από την γραμματεία τον έβρισε χωρίς λόγο, αναφέροντας πως είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε μια διοργάνωση της FIBA.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Eίμαι πάνω από 20 χρόνια στο μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου ένα άτομο από τη γραμματεία, που είναι μέρος του παιχνιδιού, να μου λέει «άντε γ…σου» αφού κάλεσα τάιμ άουτ. Για το μπάσκετ και για την FIBA, που είναι ένας πολύ καλός οργανισμός, είναι ντροπή αυτό που συνέβη!

Ζήτησα τάιμ άουτ αν η Σομπατέλι σκοράρει, η Σομπατέλι δεν έβαλε καλάθι και τον ρώτησα γιατί μου έδωσε τάιμ άουτ και μου είπε «άντε γ…σου»! Αυτό είναι ντροπή για το μπάσκετ. Άνθρωπος από την γραμματεία να μου λέει κάτι τέτοιο. Δεν μου το έχουν πει ποτέ και δεν πρόκειται να μου το ξαναπεί κάποιος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ