Τακιανός: «Ήμασταν σε μια κατάσταση που διαρκώς ξεπερνούσαμε τις κόκκινες γραμμές μας»

Τακιανός: «Ήμασταν σε μια κατάσταση που διαρκώς ξεπερνούσαμε τις κόκκινες γραμμές μας»

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για τον αποκλεισμό από την Τόφας και όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Τόφας με δεύτερη ήττα στην Πυλαία και ο Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του αλλά και στην ανάγκη ενίσχυσης.

Διαβάστε επίσης: Η… δικέφαλη συμμαχία, ο ύπνος του… δικαίου και η καθυστερημένη αφύπνιση

Όσα είπε ο Τακιανός:

«Ήμασταν σε μια κατάσταση που διαρκώς ξεπερνούσαμε τις κόκκινες γραμμές μας. Οι ατυχίες των τραυματισμών αξιομνημόνευτες, δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Ελειπαν παίκτες συνεχώς. Ξεπεράσαμε τα όριά μας πολλές φορές. Είμαι περήφανος για τους παίκτες της ομάδας μας. Κατέθεσαν πολλές φορές ψυχή και καρδιά για να βρεθούμε εδώ. Αυτό που μένει ως απορία, είναι το που θα μπορούσε να φτάσει η ομάδα αν έπαιζε συμπαγής, όλη μαζί και χωρίς απουσίες. Ο Σχίζας ήταν στο νοσοκομείο προχθές, ο Μπελιάουσκας έσφιξε τα δόντια και έπαιξε, ο Άλστον προέρχεται από τραυματισμό, το ίδιο και ο ΜακΝίς. Και ο Άλστον προστατεύτηκε γιατί υπήρχε κίνδυνος υποτροπής».

Για τον κόσμο: «Είδαμε ένα γεμάτο γήπεδο και να δώσουμε συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας, που έδειξαν μια άψογη συμπεριφορά. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, όχι μόνο για σήμερα, αλλά και για την παρουσία τους στην Προύσα. Θέλουμε να τους δώσουμε περισσότερες νίκες και χαρά».

Για την Τόφας: «Η Τόφας έχει 8 ξένους παίκτες, δεν έπαιξε σήμερα ο Χόμσλι αλλά ήταν παρών ο Προύιτ. Στην Τουρκία επιτρέπονται 5 ξένοι, οπότε καταλαβαίνει κανείς την οικονομική δύναμη της Τόφας. Όταν από τους 5 πόντους πήγε η διαφορά στους 11, αυτό είναι θέμα ποιότητας. Μπάτζετ, ποιότητα και βαθύ ρόστερ διαφοροποιεί τις ομάδες».

Για την κακή εμφάνιση του Χάρισον: «Πήρε πολλές και τελικά κακές αποφάσεις σήμερα. Και στην Τόφας τα ποσοστά του ήταν χαμηλά. Έχει επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας, όμως έχει να κάνει με το πώς συμπληρώνουν και οι άλλοι παίκτες. Η απουσία του Σμιθ προκαλεί το θέμα με τον Χάρισον. Ο Σμιθ ήταν εκείνος που θα τον πλαισίωνε. Υπάρχει η κούραση, υπάρχει το διάβασμα του αντιπάλου. Πρέπει άμεσα η ομάδα να ενισχυθεί, αναπληρώνοντας την απουσία του Σμιθ για να βρούμε ξανά την ισορροπία μας. Στερούμαστε λύσεων αυτή την στιγμή».

Για την ενίσχυση: «Οι προσπάθειες γίνονται εδώ και μέρες, είναι πολύ κλειστή η αγορά. Δεν υπάρχουν αυτοί οι παίκτες που θέλουμε για να μας βοηθήσουν. Έχουν γίνει επαφές, είναι όμως μια δύσκολη περίοδος, νομίζω όμως στο τέλος πως θα τα καταφέρουμε».

Για τον Τσαϊρέλη και τα αγωνιστικά λεπτά του ΜακΝίς: «Ο Τσαϊρέλης χαίρει της εμπιστοσύνης μας σε ένα συκγκεριμένο στυλ παιχνιδιού, όταν θέλουμε να επιτεθούμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Η βιολογική του ηλικία δεν συνάδει με την επαγγελματική. Έχει επιρροή στο παιχνίδι μας και σε πολλά παιχνίδια δίνει αυτό που θέλουμε.

Όσον αφορά τον ΜακΝίς, ήταν η πολύ καλή απόδοση του Τσαϊρέλη και δεν υπήρχε λόγος να αντικατασταθεί. Ο ΜακΝίς είχε τραυματιστεί στο Περιστέρι, βασίζεται στην αθλητικότητά του κι αυτό έλειπε σήμερα. Έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός του. Η καλή απόδοση του Τσαϊρέλη σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του ΜακΝίς, τον κράτησαν περισσότερο στον πάγκο. Ο ΜακΝίς δεν είχε ρόλο σε ένα χαμηλό και ευέλικτο σχήμα, που θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ