Προπονητής του μήνα στο BCL ο Βασίλης Σπανούλης

Προπονητής του μήνα στο BCL ο Βασίλης Σπανούλης

Μεγάλη διάκριση για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής για τον μήνα Μάρτιο στο Basketball Champions League

Το Περιστέρι bwin έκανε μία μεγάλη ανατροπή και με τις τρεις νίκες που πέτυχε απέναντι στην Καρσίγιακα, τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και την Τενερίφη προκρίθηκε στους «8» του Basketball Champions League.

Ο Βασίλης Σπανούλης οδήγησε την ομάδα των δυτικών προαστίων στα προημιτελικά της διοργάνωσης, κι αν και ξεκίνησε με τρεις συνεχόμενες ήττες, και η διοργανώτρια αρχή, επιβράβευσε τον ομοσπονδιακό μας προπονητή για αυτή την διάκριση.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντόρσεϊ, η ανάρτηση που «άναψε» φωτιές και οι «αιώνιοι» – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του

Ο Κill Bill αναδείχτηκε καλύτερος προπονητής για τον μήνα Μάρτιο στο BCL, με την διοργανώτρια αρχή να αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της: «Μάλιστα, όλο τον Μάρτιο, Σπανούλης και Περιστέρι κέρδισαν πέντε σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Συνδυάζοντάς τα όλα μαζί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Kill Bill ήταν ο καλύτερος προπονητής του BCL αυτόν τον μήνα».

Θυμίζουμε ότι το Περιστέρι bwin θα παίξει την πρόκριση του στο Final 4 της διοργάνωσης σε σειρά best-of-three κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου, Βόννη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ