Ντε Ρόσι: «Θέλαμε πιο εύκολο αντίπαλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ντε Ρόσι: «Θέλαμε πιο εύκολο αντίπαλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Έναν πιο εύκολο αντίπαλο για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ θα ήθελε να αντιμετωπίσει ο Ντάνιελ Ντε Ρόσι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Στην αποκάλυψη οτι ήθελε ευκολότερο αντίπαλο για τη Ρόμα για την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ, προέβη ο μέσος της ιταλικής ομάδας Ντάνιελ Ντε Ρόσι.

Οι «τζαλιορόσι», οι οποίοι την προηγούμενη χρονιά έφτασαν μέχρι την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, ανοίγουν τις φετινές τους υποχρεώσεις απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός όπου δεν ευχαριστεί τον Ιταλό μέσο.

Μιλώντας λίγο πριν το ματς, ο 35χρονος άσος δήλωσε τα εξής: «Αν θα μπορούσα να είχα επιλέξει, θα ήθελα να είχα έναν διαφορετικό αντίπαλο. Για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να πιάσουμε τα ίδια στάνταρ απόδοσης όπως όταν αντιμετωπίσαμε την Μπαρτσελόνα πριν από μερικούς μήνες».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός μέσος εκθείασε την Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Δεν έχει σημασία που δεν παίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα αισθανόμουν ανακούφιση μόνο αν η Ρεάλ πουλήσει οκτώ ή περισσότερους παίκτες, είναι ακόμα μια θαυμάσια ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ