Μπάνκι: «Πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Μπάνκι: «Πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ αναφέρθηκε και στον περασμένο αγώνα με το Περιστέρι

Στην πρεμιέρα του φετινού Champions League, η ΑΕΚ έρχεται αντιμέτωπη με την Χάποελ Ιερουσαλήμ (10/10, 19:30), μία από τις πιο δυνατές και ποιοτικές ομάδες της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, μιλώντας σε συνδρομητικό κανάλι  επισήμανε πως η ομάδα πρέπει να δείξει διαφορετικό πρόσωπο στον αυριανό αγώνα, ενώ εξέφρασε την απογοήτευση του για τον αγώνα με το Περιστέρι

Για την Χάποελ Ιερουσαλήμ δήλωσε: «Ίσως να είναι στα φαβορί για φέτος. Φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ έχει βελτιωθεί με ομάδες όπως η Χάποελ, η Μπάμπεργκ και η Βίρτους. Έχουν υπογράψει πολύ καλούς παίκτες. Η σεζόν θα είναι μεγάλη και θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία».

«Είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα που τρέχει το γήπεδο και μπορεί να σκοράρει πολύ. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Εάν χαλαρώσουμε πραγματικά θα αλλάξει το παιχνίδι η Χάποελ. Πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, να δείξουμε μια διαφορετική ΑΕΚ. Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Ως το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στη διοργάνωση είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να παίξουμε με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

Για τον αγώνα με το Περιστέρι: «Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι ίδιο, όπως και η διάθεση, αλλά και η προσέγγιση. Είμαι απογοητευμένος γιατί όπως παίξαμε δεν δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Είχαμε προβλήματα με τον Ξανθόπουλο, που ήταν ένα σοκ για εμάς. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Δείξαμε ότι στην πρώτη περίοδο μπορούμε να παίξουμε καλά. Ήμασταν απροετοίμαστοι να διαχειριστούμε τα προβλήματα στα φάουλ και το Περιστέρι έδειξε πολύ καλή εικόνα για να δώσει έμφαση στα λάθη μας. Τα τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καλό, αλλά ήταν αργά για εμάς. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε. Αυτό το κομμάτι με κάνει πιο απογοητευμένο. Δεν ήταν αυτό που δείξαμε στις 7 εβδομάδες προετοιμασίας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ