ΠΑΟΚ : Οι διαδοχικές ήττες «άνοιξαν» θέμα προπονητή

ΠΑΟΚ : Οι διαδοχικές ήττες «άνοιξαν» θέμα προπονητή

Επισφαλής η θέση του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Βόννη. Ο δικέφαλος δέχθηκε 100 πόντους στην έδρα, σε μια αποκαρδιωτική εμφάνιση που ήρθε ως... συνέχεια των ηττών από Βενέτσια και ΑΕΚ.

Έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έφερε η 2η ήττα σε ισάριθμα ματς στο Champions League. Ο δικέφαλος ηττήθηκε με 100-95 από τη Βόννη στην Πυλαία, πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση στο αμυντικό κομμάτι.

Αυτή ήττα ήρθε ως… συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματά, μετά το 69-59 από τη Βενέτσια στην Ιταλία, αλλά και το βαρύ 91-71 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

Ετσι, μετά τη νέα ήττα, αυτή από τους Γερμανούς ξέσπασε φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν αισθάνεται και τόσο… άνετα στη θέση του. Ηδη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη εξετάζονται κάποια ονόματα για πιθανοί αντικαταστάτες του Ελληνα τεχνικού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Βεβαίως για τον ΠΑΟΚ υπάρχει το ελαφρυντικό των απουσιών από την αρχή της περιόδου. Και σήμερα άλλωστε δεν ήταν διαθέσιμοι οι Γκάρετ, Τζόουνς και Τσόχλας, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί και «άλλοθι» για την αρνητική εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ