Γκίκας: «Οπου μας πάει…»

Γκίκας: «Οπου μας πάει…»

Ο πλέι μέικερ του Προμηθέα στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του στο τέλος, αλλά και τα άσχημα ποσοστά του στα σουτ.

Ο Νίκος Γκίκας ήταν ο παίκτης που οδήγησε τον Προμηθέα στην επικράτηση απέναντι στη Μπεσίκτας και μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για τα άσχημα ποσοστά που είχε έως τώρα στα σουτ, αλλά και για που τελικά το πάνε οι Πατρινοί.

«Δεν κοιτάω τα ποσοστά καν πλέον. Σημασία έχει η νίκη. Έχω ξεκινήσει με κακά ποσοστά. Νομίζω ότι σιγά – σιγά θα το βρω και θα επανέλθω στα φυσιολογικά νούμερα, που πάλι κακά είναι, αλλά φυσιολογικά» είπε ο Ελληνας γκαρντ και συνέχισε αναφορικά με το μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ομάδα του Μάκη Γιατρά:

«Όπου πάει. Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό. Έχουμε από πέρυσι μια ομάδα σε στέρεες βάσεις, με 10-11 παίκτες σε ίσο επίπεδο. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν εδώ το κατάλαβαν αυτό. Σημασία έχει πρώτα να είσαι καλός συμπαίκτης.

Όποιος είναι καλά παίρνει την μπάλα και σκοράρει. Είμαστε ομάδα, παίζουμε ο ένας για τον άλλον, πρώτα στην άμυνα και μετά στην επίθεση. Νομίζω πως αυτό μπορεί να σε πάει πολύ μακριά».

Σχετικά με το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας, που ακολουθεί για τους Πατρινούς, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, είπε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα όπως κάνουμε κάθε φορά.

Δεν θα κοιτάξουμε την ιδιαιτερότητα του Κυπέλλου. Δεν έχουμε ετοιμαστεί ακόμα, τώρα θα ξεκινήσουμε. Από εκεί και πέρα, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ξεκινάμε με λογική ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα και ό,τι γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ