ΠΑΟΚ: «Μέσα» ο Γκάρετ, αμφίβολος ο Χρυσικόπουλος ενόψει Χολόν

ΠΑΟΚ: «Μέσα» ο Γκάρετ, αμφίβολος ο Χρυσικόπουλος ενόψει Χολόν

Ο Αμερικανός σέντερ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Παπαθεοδώρου για το ματς με την Χολόν – Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Χρυσικόπουλο.

Προβλήματα μετρά ο ΠΑΟΚ για το εντός έδρας παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική του Champions League, με τη Χολόν (8/1, 19.30).

Το κυριότερο από αυτά αφορά στον Λίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος αποκόμισε στο πρώτο, νικηφόρο, ματς του «Δικεφάλου» για το 2019, στη Ρόδο, απέναντι στον Κολοσσό (5/1, 60-75), διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο. Ο διεθνής φόργουορντ καταβάλλει προσπάθεια, προκειμένου να μη λείψει από τη μάχη με τους Ισραηλινούς.

Απόντες, επιπλέον, από τη σημερινή προπόνηση που έκαναν οι «ασπρόμαυροι», στο PAOK Sports Arena, ήταν οι Ουίλ Χάτσερ, Αντώνης Κόνιαρης, λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοϊτη και ίωσης, αντίστοιχα.

Επανέκαμψε, αντίθετα, στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ ο Ντάριους Γκάρετ. Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος έλειψε, εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο, από τις τελευταίες υποχρεώσεις της ομάδας (σ.σ. κόντρα σε Ολυμπιακό και Κολοσσό Ρόδου), υπολογίζεται από τον Ηλία Παπαθεοδώρου για την αναμέτρηση με τη Χολόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ