Μπεσίκτας – Προμηθέας 96-74

Μπεσίκτας – Προμηθέας 96-74

Ο Προμηθέας πέταξε στα σκουπίδια το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και με επιμέρους σκορ 58-32 στο δεύτερο μέρος ηττήθηκε από τη Μπεσίκτας με 96-74.

Ο Προμηθέας Πάτρας ηττήθηκε στην Τουρκία από τη Μπεσίκτας με 96-74 για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League. Οι Πατρινοί ήταν πολύ κακοί στο δεύτερο μέρος και δίκαια ηττήθηκαν από την Τουρκική ομάδα.

Ο… γνωστός Προμηθέας στο πρώτο ημίχρονο

Η πολύ δυνατή άμυνα και η υπομονή στην επίθεση χαρακτήρισαν την Ελληνική ομάδα στο πρώτο 20λεπτο. Σοβαρός, συγκεντρωμένος και μαχητικός, όπως τον έχουμε συνηθίσει, ο Προμηθέας κατάφερε να σταματήσει τα επιθετικά όπλα της Μπεσίκτας. Ιδιαίτερα στην πρώτη περίοδο κατάφερε να μπλοκάρει τους γηπεδούχους και να τους οδηγήσει σε κακές επιλογές στην επίθεση.

Ο Μάκης Γιατράς είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος για την προσήλωση των παικτών του στο πλάνο, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Η ομάδα της Πάτρας έστειλε τη διαφορά ακόμη και πάνω από τους 10 πόντους, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του ματς. Οι Τούρκοι αντέδρασαν στο τέλος του πρώτου μέρους και μείωσαν τη διαφορά στους 4 πόντους. Έτσι το ημίχρονο έληξε 42-38 υπέρ του Προμηθέα.

Δεν βγήκε για το δεύτερο μέρος ο Προμηθέας

Ο,τι έχτισε στις δύο πρώτες περιόδους η ομάδα της Πάτρας, το γκρέμισε μέσα λίγα λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Προμηθέας έχασε τη συγκέντρωσή του στην άμυνα και άφησε πολλά ελεύθερα τρίποντα. Η κακή αμυντική λειτουργία επηρέασε και τον ρυθμό στην επίθεση. Με τα 21 λάθη που υπέπεσε έδωσε εύκολους πόντους στους γηπεδούχους, οι οποίοι από ένα σημείο και μετά «πυροβολούσαν» από παντού. Η Μπεσίκτας τελείωσε την αναμέτρηση με το εξαιρετικό 16/29 τρίποντα.

Ταυτόχρονα οι Τούρκοι ήταν σχεδόν αλάνθαστοι από τη γραμμή των βολών τελειώνοντας την αναμέτρηση με 16/17. Η διαφορά υπέρ των γηπεδούχων δεν άργησε να ξεφύγει, με τον Προμηθέα να μην έχει λύσεις για να καταφέρει να πλησιάσει. Με επιμέρους σκορ 58-32 οι Πατρινοί έκαναν ένα από τα χειρότερα ημίχρονα τους τη φετινή σεζόν.

Με την ήττα αυτή ο Προμηθέας έχει ρεκόρ 7-3 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ η Μπεσίκτας έφτασε το 5-5 και μπήκε στην πρώτη τετράδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ