Κάνει ένεση ο Θίοντορ και μπαίνει στην δωδεκάδα!

Κάνει ένεση ο Θίοντορ και μπαίνει στην δωδεκάδα!

Ο Τζόρνταν Θίοντορ θέλει σαν τρελός να παίξει απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα είναι τελικά στην δωδεκάδα με τον Λούκα Μπάνκι να αποφασίζει αν και πόσο θα τον χρησιμοποιήσει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ο Λούκα Μπάνκι στην προετοιμασία της ομάδας του για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, ακούει στο όνομα του Τζόρνταν Θίοντορ. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε θεραπεία όλες τις προηγούμενες μέρες που μεσολάβησαν από το ματς με τον Χολαργό και ακόμη κι χθες δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ωστόσο η θέλησή του να αγωνιστεί είναι τεράστια κάτι που έδειξε και με ποσταρίσματά του όλες αυτές τις μέρες στα social media και απ’ ότι φαίνεται θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το αποψινό μεγάλο ματς.

Το πρωί της Τετάρτης ο Θίοντορ ένιωσε καλύτερα ενώ θα κάνει και ένεση ώστε να μπορέσει τελικά να παίξει. Αν μη τι άλλο δείχνει πως αν και δεν βρίσκεται πολύ καιρό στην ομάδα, έχει δεθεί με τον σύλλογο αλλά έχει και τεράστια όρεξη για… δράση μιας και μέχρι να έρθει στην Ενωση ήταν σχεδόν έναν χρόνο εκτός παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ