ΑΕΚ: Με Θίοντορ για την πρόκριση στο Final 4!

ΑΕΚ: Με Θίοντορ για την πρόκριση στο Final 4!

Ο Αμερικανός ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τον Αρη, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκε στη διάθεση του Μπάνκι για τη ρεβάνς με την Μπάμπεργκ.

Με τον Τζόρνταν Θίοντορ στην 12άδα της θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον επαναληπτικό με την Μπάμπεργκ (3/4, 19:30) για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αρη και τέθηκε στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι για τη μεγάλη μάχη με τη γερμανική ομάδα. Ο 29χρονος, μπορεί μέχρι χθες να ήταν αμφίβολος, αλλά σήμερα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και φωνάζει «παρών» για τη ρεβάνς με την Μπάμπεργκ.

Μια επιστροφή που γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γιόνας Ματσιούλις και Βασίλη Καββαδά. Αντίθετα, ο Μπάνκι θα συμπεριλάβει κανονικά στην 12άδα τον Ξανθόπουλο, παρότι ο έμπειρος γκαρντ για μία ακόμα μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι Κίτρινόμαυροι με τη βοήθεια των οπαδών τους θα τα δώσουν όλα το απόγευμα της Τετάρτης απέναντι στην Μπάμπεργκ, με στόχο την ανατροπή και την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης. Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς η Ενωση είχε χάσει 4 πόντους και πλέον αύριο ψάχνει νίκη με +5, για να περάσει αυτή στην τελική φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ