ΑΕΚ: Με Θίοντορ και Ξανθόπουλο κόντρα στη Μπάμπεργκ

ΑΕΚ: Με Θίοντορ και Ξανθόπουλο κόντρα στη Μπάμπεργκ

Τζόρνταν Θίοντορ και Βασίλης Ξανθόπουλος συμπεριλήφθηκαν κανονικά στη 12άδα της ΑΕΚ για τον αποψινό (3/4.19:30) επαναληπτικό με τη Μπάμπεργκ!

Με τους πολύτιμους Τζόρνταν Θιόντορ και Βασίλη Ξανθόπουλο θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τη Μπάμπεργκ σε λίγες ώρες (19:30) για τον επαναληπτικό του Champions League.

Τόσο ο Αμερικανός γκαρντ όσο και ο Ελληνας πλέιμεικερ ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν και έστω κι αν δεν βρίσκονται στο 100% της φόρμας τους, συμπεριλήφθηκαν στην 12άδα. Ετσι ο Λούκα Μπάνκι έχει δυο αξιόλογες επιλογές στις θέσεις της περιφέρειας κόντρα σε μια αντίπαλο που έχει αξιόλογους παίκτες στα γκαρντ.

Φυσικά ο Ιταλός θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών του Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πιθανότατα θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Επιπλέον εκτός είναι και ο Βασίλης Καββαδάς που ταλαιπωρείται από την αρχή του χρόνου.

Θυμίζουμε οτι η Ενωση καλείται να καλύψει διαφορά 4 πόντων με την οποία ηττήθηκε στο πρώτο ματς επί γερμανικού εδάφους (71-67).

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός των Γερμανών Φεντερίκο Περέγκο θα έχει στη διάθεσή τους και τους Ζήση (ίωση) και Αλεξάντερ βρίσκονται κανονικά στην 12άδα της γερμανικής ομάδας.

Η 12άδα της ΑΕΚ (Μπάνκι): Τζέιμς, Σάκοτα, Τσαλμπούρης, Λαρεντζάκης, Μωραιτης, Γκρίφιν, Θίοντορ, Σαντ-Ρος, Ρογκαβόπουλος, Γιαννόπουλος, Χάντερ, Ξανθόπουλος.

Η 12άδα της Μπάμπεργκ (Περέγκο): Χίκμαν, Ράις, Ζήσης, Στάκεϊ, Σμιντ, Ολίντε, Χάρις, Ρούμπιτ, Αλεξάντερ, Χέκμαν, Τέιλορ, Κουλμπόκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ