Ηλίας Παπαθεοδώρου: «Είναι πολύ ψηλά ο πήχης»

Ηλίας Παπαθεοδώρου: «Είναι πολύ ψηλά ο πήχης»

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι θέλει να διορθωθούν πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας. «Είμαστε συνειδητοποιημένοι» δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Μπορεί η ΑΕΚ να ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευρωπαϊκή της διαδρομή, όμως ο προπονητής της είδε κομμάτια στο παιχνίδι της κόντρα στην Ορτέζ που δεν του άρεσαν. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υποστήριξε πως «είμαστε συνειδητοποιημένοι, όσοι είμαστε μέσα στην ομάδα, για το ποιοι είμαστε αυτή τη στιγμή. Ο πήχης είναι ψηλά και εμείς είμαστε χαμηλά».

Ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως «θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την αποψινή τους εμφάνιση. Έκαναν καλή δουλειά κι είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Οι παίκτες ξέρουν την καθημερινότητα, εμείς είμαστε στην αρχή. Ακόμα και σήμερα είχαμε κομμάτια που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Στο υψηλό επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε αυτά τα λάθη δεν συγχωρούνται.

Έχουμε έρθει να κάνουμε μια δύσκολη και απαιτητική δουλειά. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Έχουμε κάποιες προσωπικότητες που θέλουμε να τις βάλουμε στον δικό μας δρόμο. Η ομάδα χρειάζεται δουλειά και στο πνευματικό κομμάτι και πάνω σε αυτό προσπαθούμε να πιέσουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή.

Η Ορτέζ είναι κλασσική γαλλική ομάδα. Θέλαμε να ελέγξουμε τη δημιουργία τους και να σταματήσουμε τον Μουρ. Είχε μόνο 2 ασίστ. Θέλαμε να οργανώσουμε την επίθεσή μας, να βρούμε ελεύθερους παίκτες κι είμαι χαρούμενος γιατί για 35 λεπτά κάναμε εξαιρετική δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε πολλή δουλειά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Αντιθέτως, ο Λορέν Βιλά δεν βρήκε πολλά καλά στοιχεία από το παιχνίδι της ομάδας του, για να πιαστεί: «Κάναμε πολλά αμυντικά λάθη. Η ΑΕΚ έπαιξε καλά, σούταρε με εξαιρετικά ποσοστά στα τρίποντα. Ήταν δύσκολο για μας να νικήσουμε, από τη στιγμή που δεχθήκαμε 100 πόντους στην άμυνα. Ούτε στην επίθεση παίξαμε καλά, ήμασταν λίγο ατομιστές. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ. Το μπάσκετ στο ΒCL είναι διαφορετικό και δύσκολο και πρέπει να προσαρμοστούμε».

Ο Λεό Καβαλιέ δήλωσε: «Είχαμε αμυντικά προβλήματα και τους επιτρέψαμε να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους. Έκαναν ένα σερί στη δεύτερη περίοδο κι από εκεί και μετά ήταν δύσκολο να τους ακολουθήσουμε. Κάτι πρέπει να κάνουμε για να διορθώσουμε το αμυντικό μας πρόβλημα, που ήταν πολύ έντονο σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ