Πεναρόγια: «Δεν έπρεπε να δώσουμε αυτοπεποίθηση στον Λάνγκφορντ»

Πεναρόγια: «Δεν έπρεπε να δώσουμε αυτοπεποίθηση στον Λάνγκφορντ»

Ο Χοάν Πεναρόγια μίλησε για τα λάθη της ομάδας του που επέτρεψαν στην ΑΕΚ να νικήσει, ενώ στάθηκε και στην αυτοπεποίθηση που έδωσαν στον Κιθ Λάνγκφορντ.

Η Μπόυργκος δεν κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ τρία λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ «σκότωσε» την ισπανική ομάδα με τα μεγάλα σουτ, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Χοάν Πεναρόγια, να στέκεται στο γεγονός αυτό.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Θαντ ΜακΦάντεν που στάθηκε στα λάθη της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι που αρχίσαμε νωθρά στην άμυνα. Στο ξεκίνημα θέλαμε ο Τοκότο να μαρκάρει τον Λάνγκφορντ. Ο Λάνγκφορντ βρήκε αυτοπεποίθηση στα πρώτα λεπτά.

Στη συνέχεια η άμυνά μας ήταν καλύτερη. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια, όμως, κάποια λάθη δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Καλή επιτυχία για τη συνέχεια στην ΑΕΚ και συγχαρητήρια. Ο Λάνγκφορντ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη διοργάνωση, αλλά θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να μην του δώσουμε τόση αυτοπεποίθηση».

Από πλευράς παικτών, ο Θαντ ΜακΦάντεν δήλωσε: «Είμαστε απογοητευμένοι από το παιχνίδι. Θέλουμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να επανέλθουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Έχουμε διαδοχικά παιχνίδια μπροστά μας. Κάναμε κάποια λάθη στα τελευταία λεπτά και νιώθω ότι στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο επιθετικοί αμυντικά σε σχέση με την έναρξη του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ