Μάρκοβιτς: «Δεν είχαμε αρκετούς φρέσκους παίκτες»

Μάρκοβιτς: «Δεν είχαμε αρκετούς φρέσκους παίκτες»

Ο προπονητής της Γκαζιαντέπ μίλησε για το μικρό ροτέισον της ομάδας του που ήταν και ο λόγος για την ήττα στο Περιστέρι.

Το κακό της ξεκίνημα πλήρωσε η Γκαζιάντεπ απέναντι στο Περιστέρι, όπως τόνισε ο Νέναντ Μάρκοβιτς μετά την ήττα στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του BCL: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη, κέρδισε δίκαια. Εμείς πληρώσαμε το πολύ κακό ξεκίνημα μας. Το να δεχθούμε 30 πόντους σε μια περίοδο είναι απαράδεκτο, δείχνει έλλειψη συγκέντρωσης και οι απουσίες μας δεν είναι δικαιολογία. Φτάσαμε στους 3-5 πόντους στο τέλος, αλλά δεν είχαμε αρκετούς φρέσκους παίκτες. Είχαμε μικρό ροτέισιον ιδίως ότι αφορά τους γκαρντ. Παρ’ ολ’ αυτά δεν είμαι απογοητευμένος, προσπάθησαν οι παίκτες μου, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με δεδομένες τις απουσίες, τους τραυματισμούς και τις ασθένειες.

Καθαρό πλέι μέικερ είχαμε μόνο έναν. Ο Ριτς κανονικά δεν παίζει σε αυτή την θέση, αλλά σήμερα αναγκάστηκε να παίξει και μάλιστα 36 λεπτά. Παρότι ήταν άρρωστος την περασμένη εβδομάδα. Χρειαζόμασταν πιο πολλά φρέσκα πόδια περισσότερη επιθετικότητα στα γκαρντ, ιδίως απέναντι στο Περιστέρι που είναι πάρα πολύ ισχυρό στην δημιουργία με τα γκαρντ. Πλησιάζαμε κάθε τόσο αλλά δεν μπορέσαμε να τους φτάσουμε, τις κρίσιμες στιγμές κάναμε λάθη, το Περιστέρι άξιζε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ