Παπαθεοδώρου: «Παίξαμε σοφτ και τους επιτρέψαμε να γυρίσουν τη μπάλα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι πρέπει η ομάδα του να προχωρήσει παρακάτω και να διεκδικήσει ότι μπορεί περισσότερο στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια.


Παπαθεοδώρου: «Παίξαμε σοφτ και τους επιτρέψαμε να γυρίσουν τη μπάλα» | to10.gr

Δεν μπόρεσε η ΑΕΚ να κρατήσει την διαφορά του πρώτου ματς και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν ήταν γενικότερα ικανοποιημένος για την απόδοση των αθλητών του.

Ο προπονητής της Ένωσης είπε μετά το τέλος του ματς με την Μπούργκος: «Θέλω να συγχαρώ τη Μπούργος για τη νίκη, την άξιζε. Ο τρόπος που αρχίσαμε το παιχνίδι ήταν το κλειδί. Ήμασταν πολύ σοφτ στην άμυνα. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να παίξεις στην έδρα της Μπούργκος. Δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας. Παίξαμε σοφτ και έτσι τους επιτρέψαμε να γυρίσουν τη μπάλα, να βρουν ελεύθερα σουτ και να πάρουν διαφορά. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα στο δεύτερο μέρος. Είχαμε καλύτερη εικόνα, αλλά δεν αρκούσε να παίξεις καλά για 20 λεπτά κόντρα στην Μπούργκος. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε δύο ματς ακόμα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Από το μηδέν ξεκινά η πρόκριση για τον Ολυμπιακό

Για τον τραυματισμό του Λάνγκφορντ και εάν η ατμόσφαιρα επηρέασε: «Αύριο θα γυρίσουμε στην Αθήνα, περιμένουμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής και θα ξέρουμε τα νέα. Σχετικά με την ατμόσφαιρα, είναι απόλαυση να παίζεις εδώ. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, υποστήριξαν την ομάδα τους με σωστό τρόπο και φυσικά απόλαυσαν την νίκη».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η UEFA εξετάζει και τους χορηγούς της Μάντσεστερ Σίτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο