Σαρικόπουλος: «Η προσοχή μας στο πρωτάθλημα»

Σαρικόπουλος: «Η προσοχή μας στο πρωτάθλημα»

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ήττα στην Σαραγόσα είναι διδακτική, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης κοιτάει μονάχα την Basket League και την σωτηρία της.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος κατάφερε να είναι εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΟΚ στην ήττα απο την Σαραγόσα για το BCL. Βέβαια μετά το ματς, ο Έλληνας σέντερ, υποστήριξε σε δηλώσεις του, πως πλέον ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες υποχρεώσεις του.

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στη Σαραγόσα. Ερχόμενοι εδώ, ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που είναι και σε ένα καλό μομέντουμ. Την προηγούμενη εβδομάδα, κέρδισε μια επίσης πολύ δυνατή ομάδα, όπως η Ντιζόν, με 30 πόντους εκτός έδρας. Για εμάς, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η προσοχή μας είναι στο πρωτάθλημα, που έχουμε μπροστά μας αγώνες με υποχρέωση νίκης. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά από τη στιγμή που δεν έχουμε ούτε μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, ουσιαστικά προετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα.

Καλή τύχη στη Σαραγόσα για τη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Ήταν το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς στη διοργάνωση και ένα ακόμα που τους είχαμε μαζί μας. Όπου κι αν παίζαμε, όσο μακριά κι αν ήμασταν, είχαμε πάντα μαζί μας τους φιλάθλους μας, που μας υποστήριζαν από την αρχή ως το τέλος. Τους ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ομάδας και τους χρειαζόμαστε μαζί μας και στη συνέχεια της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ