Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να παίξουμε στα όριά μας για να νικήσουμε τη Βόννη»

Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να παίξουμε στα όριά μας για να νικήσουμε τη Βόννη»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ επισήμανε την ανάγκη να δει του παίκτες του να αγωνίζονται στο 100% των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να καταφέρουν να επικρατήσουν της Βόννης στο πλαίσιο των «16» του BCL.

Τα όρια των δυνατοτήτων της πρέπει να αγγίξει η ΑΕΚ προκειμένου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Βόννη, σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στη γερμανική ομάδα στο πλαίσιο των «16» του BCL, εφιστώντας την προσοχή στους παίκτες του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ο Νίκος Γκίκας θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (4/3).

Αρχικά, ο κόουτς της «Ένωσης» ανέφερε:

«Είναι ένα παιχνίδι στο Top 16, ξέρουμε τη σημασία του, παίζουμε στο γήπεδο μας. Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, που έχει ποιότητα, μεγάλο ρόστερ και καλούς παίκτες. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στο όριό μας για να κερδίσουμε το ματς».

Για την Βόννη και το γεγονός πως είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα: «Είναι μια ομάδα που έχει καταφέρει να κερδίσει την Σαραγόσα εντός κι εκτός έδρας, που είναι τρίτη στην Ισπανία. Επειδή δεν είναι τόσο καλή στην άμυνά της, έχει και ήττες εκτός προγράμματος. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για το καλό τους πρόσωπο. Είναι μια ομάδα που γυρίζει την μπάλα καλά, που έχει καλούς σουτέρ, που είναι καλή στο ένας εναντίον ενός. Θα πρέπει να έχουμε μια πολύ σκληρή και δυνατή εικόνα στην άμυνά μας, για να τους βγάλουμε από το ρυθμό τους».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Ομως μια σεζόν είναι μεγάλη με σκαμπανεβάσματα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και δυνατοί, γιατί οι στόχοι είναι μπροστά μας για όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα έχει κατακτήσει το Κύπελλο, έχει φτάσει στο Top 16, έχει κάνει συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας της. Θέλουμε να παίξουμε μέχρι τον Ιούνιο και γι’ αυτό πρέπει να γυρίσουμε ξανά το… τσιπάκι μας, ώστε να βρούμε το απαιτούμενο κίνητρο. Η ομάδα έχει παίκτες με μεγάλο κίνητρο και δίψα για επιτυχίες και γι’ αυτό πιστεύω πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για τον Νίκο Γκίκα: «Θα είναι έτοιμος γι’ αύριο. Κάνει κανονικά προπονήσεις».

Τέλος, για το γεγονός ότι ο ένας διαιτητής της αναμέτρησης της Τετάρτης είναι Ιταλός είπε: «Είναι λεπτό το θέμα και δεν αποφασίζουμε εμείς. Θα κρατήσουμε τις αποστάσεις μας και θα είναι όλα καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ