Αρνητικοί οι παίκτες της Νίμπουργκ στην απόφαση για Final 8

Αρνητικοί οι παίκτες της Νίμπουργκ στην απόφαση για Final 8

Οι παίκτες της Νίμπουργκ διαφωνούν με τη διοργανώτρια που αποφάσισε το Final 8 της Basketball Champions League να γίνει τον Σεπτέμβριο.

Αντίθετοι με την απόφαση του Basketball Champions League για Final 8 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο εμφανίστηκαν οι παίκτες της Νίμπουργκ, η οποία θα αντιμετώπιζε στα προημιτελικά την ΑΕΚ.

«Όλοι θέλουμε αυτή η σεζόν να τελειώσει με παιχνίδια και ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο αυτό να γίνει το καλοκαίρι. Αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσουν όλοι ότι τα συμβόλαια πολλών παικτών τελειώνουν τώρα το καλοκαίρι. Θα υπάρξουν αλλαγές ώστε η κατάσταση να είναι πιο συνηθισμένη. Και αυτό γιατί στην διοργάνωση του Σεπτεμβρίου η ομάδα θα είναι διαφορετική από ότι τώρα», ανέφερε ο Γιάρομιρ Μπόχατσικ στο Eurohoops, με τον αρχηγό, Πετρ Μπέντα, να τονίζει:

«Οι ομάδες θα έχουν διαφορετικά ρόστερ, άλλους παίκτες, ίσως και άλλους προπονητές οπότε θα δούμε τελείως διαφορετικές ομάδες από σήμερα. Υπάρχουν χορηγοί που θέλουν μία ολοκλήρωση και αυτό το καταλαβαίνω. Από την πλευρά των παικτών αυτό αποτελεί μία ατυχής απόφαση».

Επιπρόσθετα, ο Πίτερ Πετέρκα τόνισε: «Τα ρόστερ των ομάδων θα είναι τελείως διαφορετικά γιατί θα ξεκινάει η νέα σεζόν. Είναι μία περίεργη απόφαση. Καταλαβαίνω ότι θέλουν να το τελειώσουν, αλλά εμένα δεν μοιάζει σαν μία καλή ιδέα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ