Η Μπάγερν νίκησε τον Ζήση

Η Μπάγερν νίκησε τον Ζήση

Η Μπάγερν Μονάχου συνέχισε την επέλαση της στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς μετά τη νίκη της με 71-63 μέσα στο Μπάμπεργκ, πήγε το ρεκόρ της στο 19-1! Στα όρια της 8άδας η ομάδα του Νίκου Ζήση.

Την κούρσα της κορυφής, εξακολουθεί να οδηγεί ο Μπάγερν Μονάχου, που πέρασε νικηφόρα από τη Βαμβέργη, επικρατώντας με 71-63 της Μπάμπεργκ για την 20η αγωνιστική. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Μονάχου βελτίωσε το ρεκόρ της στο 19-1, ενώ οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 11-9 και βρίσκονται μόλις στην 2η θέση.

Οσον αφορά το ματς, ο Αντρέα Τρινκιέρι επέστρεψε στον πάγκο, μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, βλέποντας την ομάδα του να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο (25-11).

Στη συνέχεια όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και με όπλο την εξαιρετική άμυνα, γύρισαν το ματς και επικράτησαν με οκτώ πόντους.

O Ντανίλο Μπάρτελ ήταν ο ηγέτης των Βαυαρών με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ σημαντική συνεισφορά είχε και ο Ντέβιν Μπούκερ με νταμπλ-νταμπλ (10π., 10ριμπ.). Από πλευράς Μπάμπεργκ, οι Λο κα Χάκετ σημείωσαν από 12 πόντους έκαστος, ενώ στα ρηχά έμεινε ο Νίκος Ζήσης με 5 πόντους και 2 ασίστ σε 27:23.

Τα δεκάλεπτα: 25-11, 35-29, 54-55, 63-71

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ