Σερβία: Με Νέντοβιτς, Ποκουσέφσκι και Γιόκιτς η προεπιλογή για το Προολυμπιακό

Σερβία: Με Νέντοβιτς, Ποκουσέφσκι και Γιόκιτς η προεπιλογή για το Προολυμπιακό

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ έκανε γνωστούς τους 23 παίκτες που κλήθηκαν στην προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας για το Προολυμπιακό τουρνουά, στους οποίους βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Νεμάνια Νέντοβιτς, Αλεξέι Ποκουσέφσκι αλλά και ο υποψήφις MVP του ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς.

Η Εθνική Σερβίας θα συμμετάσχει στο Προολυμπιακό Τουρνουά στο Βελιγράδι από τις 29 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, το οποίο θα χαρίσει μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας Ιγκόρ Κοκόσκοφ, έκανε γνωστά σήμερα τα ονόματα των 23 παικτών της προεπιλογής της Σερβίας, μεταξύ των οποίων βρίσκεται μερικά γνώρισμα πρόσωπα στο ελληνικό κοινό.

Από τον Νεμάνια Νέντοβιτς που λόγω προβλήματος υγείας δεν αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος, στον Νίκολα Μιλουτίνοφ μέχρι τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι ο οποίος πλέον αγωνίζεται στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αλλά και τον Μίτσιτς που αναδείχθηκε MVP του Final 4 της Euroleague, μαζί με τον υποψήφιο MVP του ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς.

Η πρώτη συγκέντρωση της Σερβίας είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου, στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας:

Μίλος Τεόντοσιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Αλέξα Αβράμοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ντανίλο Άντζουσιτς, Όγκνιεν Γιαραμάζ, Μπράνκο Λάζιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Ντάλιμπορ Ίλιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Άλεν Σμαϊλάγιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Νίκολα Γιόκιτς, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ