Ο Μαρκ Γκασόλ βρήκε την επόμενη ομάδα του

Ο Μαρκ Γκασόλ βρήκε την επόμενη ομάδα του

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Catalunya Ràdio, ο Μαρκ Γκασόλ θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ζιρόνι, ομάδα της οποίας είναι ιδρυτής και πρόεδρος.

Ο Μαρκ Γκασόλ δεν είχε αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Catalunya Ràdio η ομάδα βρέθηκε και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Το ραδιοφωνικό πρόγραμμα αποκάλυψε πως ο Ισπανός σέντερ θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Ζιρόνα, σε ένα καθεστώς πολύ ιδιαίτερο, καθώς είναι ο ιδρυτής και ο πρόεδρος του συλλόγου από την Καταλονία.

Ο Γκασόλ είχε γίνει ανταλλαγή από τους Λος Άντζελες Λέικερς, όπου την περσινή χρονιά είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, στους Μέμφις Γκρίζλις, με τις «Αρκούδες» να τον αφήνουν ελεύθερο λίγες μέρες αργότερα. Τα σενάρια γύρω από το μέλλον του ήταν πολλά, με την Μπαρτσελόνα να φέρεται να κάνει προσπάθεια για να τον ντύσει στα μπλαουγκράνα, χωρίς όμως επιτυχία.

Έτσι, ο Μαρκ Γκασόλ επιστρέφει στην Ισπανία με τις βλέψεις του για τη συνέχεια να είναι άγνωστες, με τον ίδιο να έχει αποσυρθεί μαζί με τον αδερφό του Πάου από την Εθνική ομάδα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ