Το πρωτάθλημα του Ισραήλ «απάντησε» στα παράπονα Σφαιρόπουλου

Το πρωτάθλημα του Ισραήλ «απάντησε» στα παράπονα Σφαιρόπουλου

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διαμαρτυρήθηκε για τα συνεχόμενα παιχνίδια της Μακάμπι στο πρωταθλήμα του Ισράηλ, με τα παράπονά του να μην μένουν αναπάντητα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν διάγει και την καλύτερη περίοδο αγωνιστικά, με την ήττα από την Μπνέι Χασαρόν να την ρίχνει στην 4η θέση του εγχώριου πρωταθλήματος, ενώ στη EuroLeague μετρά οχτώ σερί ήττες. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στηρίζεται από τη διοίκηση και μετά το τέλος του χθεσινού (3/1) έσπευσε να κάνει τα παράπονά του για τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνει η «ομάδα του λαού» στο Ισραήλ.

«Πιστεύουμε σε όλους τους παίκτες και εκείνοι μας πέταξαν μέσα στο Κολοσσαίο μαζί με τα λιοντάρια και τους τίγρεις…Δεν είχαμε μια μέρα για ξεκούραση», ανέφερε συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός, με το πρωτάθλημα του Ισραήλ όμως να μην αφήνει αναπάντητη τη παραπάνω δήλωση και να περνά στην αντεπίθεση.

«Οι κανονισμοί του πρωταθλήματος επιτρέπουν τη διεξαγωγή των αγώνων με δύο μέρες κενό ανάμεσά τους, δεν είχαμε υποσχεθεί σε κάποια ομάδα ότι δεν θα χρειαστεί να παίξει δύο φορές την ίδια εβδομάδα.
Λαμβάνουμε υπόψιν τις πιθανότητες για τις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αιτήθηκε τη μετάθεση ενός εκ των αγώνων με Χάποελ Ιερουσαλήμ και Μπνέι Ερτζελίγια, αλλά αυτές αρνήθηκαν κι έτσι αποφασίστηκε αυτά να γίνουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, με τη λογική να διατηρηθεί το πρόγραμμα ως έχει και να αποφευχθεί το σενάριο αναβολών, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε γεμάτο πρόγραμμα και σε κάθε περίπτωση, θα έδινε δύο αγώνες με 48 ώρες διαφορά ο ένας από τον άλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ