Γιασικεβίτσιους: «Δεν έχουμε αμυντική ταυτότητα»

Γιασικεβίτσιους: «Δεν έχουμε αμυντική ταυτότητα»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στην ήττα της Μπαρτσελόνα από την Γκραν Κανάρια και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Η Μπαρτσελόνα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τις στη φετινή σεζόν, καθώς μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Super Cup, ήρθε και εκείνη από την Γκραν Κανάρια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, αναφέροντας πως οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν αμυντική ταυτότητα και πως κάνουν αρκετά λάθη μέσα στα ματς που κοστίζουν.

Οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

Για το τι έφταιξε απέναντι στην Γκραν Κανάρια: «Ήμασταν συνεχώς πίσω. Κάναμε πολλά φάουλ πάνω στους σουτέρ τους και χάσαμε πολλά στις λεπτομέρειες. Πραγματικά μου αρέσει ο τρόπος που προπονούμαστε, αλλά είχαμε πολλά λάθη. Πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να μιλήσουμε.

Αν σκοράρουμε 40 πόντους στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα ενώ έχουν πάνω από δέκα λάθη, πρέπει να μιλήσουμε για αυτό. Το πρόβλημά μας είναι η άμυνα. Το να δέχεσαι 88 πόντους είναι πάρα πολύ. Δεν έχουμε αμυντική ταυτότητα».

Για την ήττα στο Super Cup από τη Ρεάλ: «Η Μπαρτσελόνα πρέπει πάντα να κοιτά την επόμενη πρόκληση και αυτή τη φορά δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ