Παράσημο καριέρας για Ιτούδη – Τι δήλωσε συγκινημένος ο ομοσπονδιακός προπονητής (vid)

Παράσημο καριέρας για Ιτούδη – Τι δήλωσε συγκινημένος ο ομοσπονδιακός προπονητής (vid)

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπης, με τα κατορθώματά του στους πάγκους να του χαρίζουν μια πολύ σημαντική διάκριση.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, μετά την φυγή του από τον Παναθηναϊκό, έφτιαξε το όνομά του στη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ, με αποτέλεσμα να θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη.

Ο νυν προπονητής της Φενέρμπαχτσε, κατά την περίοδο 2014-2022, διετέλεσε προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ,ε τα επιτεύγματά του να μιλούν από μόνα τους. Έξι κατακτήσεις της εγχώριας VTB League, ανάδειξή του εκεί 4 φορές ως προπονητής της χρονιάς, δύο κατακτήσεις Euroleague και ισάριθμες αναδείξεις ως κορυφαίος προπονητής της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: «Μίδας» στη Φενέρμπαχτσε ο Ντόρσεϊ – «Τρελά» λεφτά!

Κάπως έτσι φαντάζει σχεδόν… αναμενόμενη η βράβευσή του από τους υπεύθυνους της VTB League και η είσοδός του στο Hall of Fame της διοργάνωσης. Ο Ιτούδης συγκινημένος από την τιμή που του έγινε δήλωσε σχετικά:

«Με την ευκαιρία που μου δίνεται, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι τιμή μου που είμαι μέλος του Hall of Fame της VTB League. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες, τους προπονητές και προφανώς τους παίκτες, όπως και  τη διοίκηση, τον κ. Βατούτιν. Όλους  όσους δούλεψα μαζί αυτά τα χρόνια. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που μας στήριξαν σε αυτά τα οκτώ χρόνια. Είχαμε μεγάλες επιτυχίες, πήραμε πολλά τρόπαια. Περάσαμε και δύσκολες στιγμές, που «έφτιαξαν» τον χαρακτήρα. Σας ευχαριστώ όλους, ήταν τιμή μου».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ