«Μίδας» στη Φενέρμπαχτσε ο Ντόρσεϊ – «Τρελά» λεφτά!

«Μίδας» στη Φενέρμπαχτσε ο Ντόρσεϊ – «Τρελά» λεφτά!

Χρυσάφι έστρωσε στα πόδια του Τάιλερ Ντόρσεϊ η Φενέρμπαχτσε.

Επίσημη η επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Ευρώπη. Μετά την περιπέτεια στην G-League και τους Τέξας Λέντζεντς, ο 27χρονος παίκτης πήρε τον… δρόμο για τη Φενέρμπαχτσε.

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού κατέληξε στην αγκαλιά του Δημήτρη Ιτούδη, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει το deal των δυο πλευρών.

Για να πει το «ναι» στη Φενέρ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, χρειάστηκε να του προταθεί και ένα «χρυσό» συμβόλαιο. Οι Τούρκοι «έδεσαν» τον 27χρονο παίκτη μέχρι και το καλοκαίρι του 2025, με τα χρήματα που έπεσαν στο τραπέζι να… ζαλίζουν.

Η τουρκική ομάδα έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη και ο Ντόρσεϊ γίνεται «Μίδας» στην Πόλη. Για 2.5 χρόνια θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 3.8 εκατ. ευρώ, με τις αποδοχές να είναι κλιμακωτές.

Μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν, το ποσό των 700.000 ευρώ θα τοποθετηθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του 27χρονου, ενώ την επόμενη χρονιά θα λάβει 1.5 εκατ. ευρώ. Στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου, υπάρχει deal για 1.6 εκατ. ευρώ. Πολλά και «τρελά» τα λεφτά για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που ετοιμάζεται για το νέο του… ταξίδι στα παρκέ της Τουρκίας και της Euroleague.

Θυμίζουμε, πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ξεκίνησε τη σεζόν στους Ντάλας Μάβερικς, αλλά έπαιξε ελάχιστα και στη συνέχεια προσπάθησε να παραμείνει σε περιβάλλον NBA, παίζοντας στο θυγατρικό πρωτάθλημα. Στην G-League ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και το ένα… πάρτι διαδεχόταν το άλλο. Σε 17 ματς είχε κατά μέσο όρο 24.4 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 2.8 λάθη, εκτελώντας με 46% στα δίποντα, 47% στα τρίποντα και 84% στις βολές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ