Έκλεισε στην Σάσαρι ο Χαραλαμπόπουλος

Έκλεισε στην Σάσαρι ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μετά την καλή σεζόν που είχε στην Ιταλία και την Πέζαρο, θα συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί αφού ανακοινώθηκε από την Ντινάμο Σάσαρι για την επόμενη σεζόν.

Κάτοικος Ιταλίας θα παραμείνει για τρίτη σερί σεζόν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο διεθνής φόργουορντ βρίσκεται στην γειτονική χώρα από το 2021 και έχει αγωνιστεί κατά σειρά για τις Βενέτσια, Μπολόνια και Πέζαρο.

Στην τελευταία είχε μια πολύ γεμάτη σεζόν με 9.6 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 27 ματς πρωταθλήματος, επίδοση που του έδωσε το… εισιτήριο για άλλη μια χρονιά στην LBA Serie A.

Διαβάστε επίσης: Τουρκία – Ελλάδα 61-87: Ελλαδάρα «πάτησε» την Τουρκία και πέρασε στα ημιτελικά του Eurobasket

H Ντινάμο Σάσαρι ήταν αυτή που εξασφάλισε την υπογραφή του και τον ανακοίνωσε επίσημα και θα αποτελέσει την τέταρτη ομάδα στην καριέρα του στην Ιταλία.

Ο Χαραλαμπόπουλος που ξεκίνησε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια πέρασε από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Λαύριο και Ιωνικό Νικαίας, είδε το όνομά του να εμπλέκεται σε σενάρια επιστροφής στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού χωρίς να υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη στην υπόθεση αυτή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ