Βατούτιν: «Η σημερινή κατάσταση στην ΤΣΣΚΑ είναι σκληρή, πρέπει να κάνουμε υπομονή»

Βατούτιν: «Η σημερινή κατάσταση στην ΤΣΣΚΑ είναι σκληρή, πρέπει να κάνουμε υπομονή»

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που περνά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο εκτός της Euroleague λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τη «ρωσική αρκούδα» να μην διανύει και τις καλύτερες μέρες της μακριά από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε για τις δυσκολίες που περνά ο σύλλογος, επισημαίνοντας όμως πως είναι κάτι που πρέπει να επιβιώσει.

Οι δηλώσεις του Αντρέι Βατούτιν:

«Όλοι συνειδητοποιούν σταδιακά ότι τώρα δεν έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε από τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν στην Ευρώπη, όπως κάναμε εδώ και πολλά χρόνια. Μετά από δύο δεκαετίες στην κορυφή της Euroleague, η σημερινή κατάσταση είναι ασυνήθιστη και μάλιστα σκληρή. Δεν αξίζει όμως να παραπονιόμαστε και να στεναχωριόμαστε, δουλεύουμε ώστε ο σύλλογός μας να επιβιώσει σε μια δύσκολη περίοδο και να συνεχίσει να κερδίζει.

Προηγουμένως, οι ρωσικοί σύλλογοι πλήρωναν στους ξένους επιπρόσθετα το λεγόμενο βόρειο επίδομα. Με την ίδια προσφορά, η επιλογή μεταξύ Μόσχας και Μαδρίτης απαιτούσε πάντα πρόσθετες πληρωμές για τις ρωσικές ομάδες. Τώρα, η κατάσταση απαιτεί για άλλη μια φορά υψηλότερη χρέωση για εμάς, ακόμα μεγαλύτερη, λόγω της απουσίας μας από την Ευρώπη. Οι ξένοι επιπέδου πηγαίνουν στη Ρωσία μόνο με υπερπληρωμή.

Υποθέτω ότι θα ζήσουμε σε αυτήν την πραγματικότητα για μερικά χρόνια ακόμα. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Ελπίζουμε πραγματικά να βρούμε νέους χορηγούς, εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ