Βατούτιν: «Απέρριψαν την προσφυγή για την αποβολή μας – Ασκήσαμε έφεση και περιμένουμε»

Βατούτιν: «Απέρριψαν την προσφυγή για την αποβολή μας – Ασκήσαμε έφεση και περιμένουμε»

Η Αντρέι Βατούτιν μίλησε για τη δικαστική μάχη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Euroleague, αλλά και για το αν η ρωσική ομάδα επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ρωσικές ομάδες παραμένουν εκτός των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά την εισβολή στην Ουκρανία, με τον Αντρέι Βατούτιν να απαντά σε ερωτήσεις που «καίνε» τους φίλους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο ισχυρός άνδρας της «ομάδας του στρατού» αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που υπάρχει με τη Euroleague το τελευταίο διάστημα, ενώ επισήμανε ότι η «ρωσική αρκούδα» θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Οι δηλώσεις του Αντρέι Βατούτιν:

Για τη νομική διαμάχη με τη Euroleague: «Καταθέσαμε προσφυγή σε δικαστήριο του Λουξεμβούργου, κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα για την αποβολή μας από τη διοργάνωση και ζητώντας την επιστροφή της ομάδας στην Ευρωλίγκα. Αυτή απορρίφθηκε. Έχουμε ασκήσει έφεση και περιμένουμε την απόφαση. Αυτό έχει γίνει από ειδικούς δικηγόρους και η ομάδα δεν ασχολείται μ’ αυτό».

Για το αν πιστεύει ότι η ΤΣΣΚΑ θα επιστρέψει στη Euroleague: «Η ΤΣΣΚΑ αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει τους φιλάθλους. Ευχαριστούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται για εμάς. Προσωπικά μου έχει λείψει η ατμόσφαιρα από τα γήπεδα της Ευρώπης και οι φίλαθλοί τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ