Ραγδαίες εξελίξεις με Σβεντ! (pic)

Ραγδαίες εξελίξεις με Σβεντ! (pic)

Ο Ρώσος σούπερ σταρ, ο οποίος νωρίτερα αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αλεξέι Σβεντ ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Ρώσο σούπερ σταρ να μένει ελεύθερος και να ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μια αναμενόμενη εξέλιξη, για την οποία είχε ενημερώσει νωρίτερα ο 34χρονος γκαρντ, ο οποίος, μάλιστα, παράλληλα αποκάλυψε ότι μία από τις ομάδες που τον έχει προσεγγίσει είναι ο Ολυμπιακός, με τον οποίο είχε συνομιλίες την προηγούμενη εβδομάδα.

«Πριν από μια εβδομάδα μίλησα με τον Ολυμπιακό», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον παιδικό του φίλο και πρώην παίκτη, Βίκτορ Παβλένκο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλεξέι Σβεντ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς είχαν συνυπάρξει στην Κίμκι τη διετία 2017-2019.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Ελ Κααμπί – Ερχεται άμεσα στην Ελλάδα – Οι συζητήσεις με Κορδόν, Ελ Αραμπί

Ενας πραγματικός… killer των ευρωπαϊκών γηπέδων, με τον Αλεξέι Σβεντ να έχει αγωνιστεί 12 χρόνια στην Ευρωλίγκα, έχοντας μέσο όρο 16.1 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 15.3 στο σύστημα ranking. Στην τελευταία του σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση (σ.σ 2021-2022 πριν την αποβολή των ρώσικων ομάδων), είχε μέσο όρο 11 πόντους, με 48.1% στα δίποντα, 32.5% στα τρίποντα και 87.8% στις βολές, όπως επίσης 2.6 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ και 10.0 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η πρώτη ήταν από το 2006 μέχρι το 2012. Επέστρεψε το 2020 και φέτος είχε κατά μέσο όρο 16,6 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 7,8 ασίστ, σε 32 αγώνες στη VTB League.

Η σχετική ανάρτηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ