Από τον Ναβάρο στον Τόμιτς

Από τον Ναβάρο στον Τόμιτς

Ο Κροάτης σέντερ θα είναι ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα πλέον μετά το τέλος της καριέρας του «Λα Μπόμπα» όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί. Δεύτερος ο Οριόλα.

Μετά το τέλος της καριέρας του Ναβάρο, η θέση του αρχηγού στην Μπαρτσελόνα ήταν… ορφανή. Οχι και πολύ όμως. Οπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι Καταλανοί, ο νέος captain της ομάδας θα είναι ο Άντε Τόμιτς, με τον Πιέρ Οριόλα να είναι ο δεύτερος.

Ο Τόμιτς ήρθε στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2012 και έχει παίξει ήδη 6 σεζόν στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Εχει αγωνιστεί με την φανέλα της Μπάρτσα για 455 παιχνίδι και είναι στην κορυφή στις συμμετοχές της ομάδας αναφορικά με τους ξένους παίκτες. Τον ακολουθούν ο Έραζεμ Λόρμπεκ με 341 παιχνίδαι και ο Τζιανλούκα Μπαζίλε με 329.

Μετά από αυτήν την τιμή ο Άντε Τόμιτς δήλωσε: «Είναι μία τεράστια τιμή για εμένα και είμαι πολύ περήφανος. Αυτή θα είναι η έβδομη σεζόν μου στην Μπαρτσελόνα, είμαι ο παλαιότερος παίκτης της και είναι μία τεράστια ευθύνη. Ειδικά μετά το «αντίο» του Ναβάρο. Το να είσαι ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα είναι φανταστικό και είμαι πολύ χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ